Pai de ce nu. incearca doar nu ai de pierdut decat un simplu salut. pana sa intri in vorba cu el poate ar trebui sa ii zambesti cand va intalniti, sa ii dai intr-un fel de inteles ca il observi si ca poate ar face bine sa scoata mai mult decat doua cuvinte pe gura! apoi daca nu functioneaza intra in vorba cu el. cauta un subiect comun, intereseaza-te de la prietenii lui sau incearca sa afli din alte surse si apoi poti sa te pui la curent cu acest subiect si sa aveti o discutie chiar interesanta care sa duca apoi la alte si alte discutii. in ziua de azi nu mai trebuie ca baietii sa faca primul pas iar facand tu acest pas ii arati ca esti convinsa de ceea ce vrei sa faci si nu lasi totul in seama lui
Pai nu are absolut nimic... duci si tu o conversatie buna ce faci cum esti cum o duci etc... nu are nimic daca vb cu el pe mess BAFTA!
Eu sunt de parere ca ar trebui sa incerci sa iti imbunatatesti relatia de prietenie cu el pentru a te cunoaste mai bine si tu pe el in acelasi timp si mai vorbiti pe FB si dupa ce iesiti impreuna peafara il poti intreba ce sentimente are pentru tine
Eu cred ca primul pas ar trebui sa faci asa pe mess:Te iubesc si dai vina pe verisoara ta cica si daca raspunde tot la fel inseamna ca te place
anonim_4396 întreabă: