| AlexisLove a întrebat:

Deci, eu sunt fata..si sunt 100% sigura ca nu imi plac fetele si nu sunt nici bi, dar cea mai buna prietena a mea aspus ca ma iubeste si spune ca sunt foarte frumoase si vrea sa ma sarute chiar daca eu ma trag.Nu stiu cum sa reactionez cand ea imi spune din astea...eu doar spun multumesc sau zambesc, dar vad pe fata ei ca nu ii convine raspunsul. Pur si simplu nu ma vad impreuna cu o fata.Ce as putea sa ii spun sau sa fac fara sa ii ranesc sentimentele?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui ca iti plac doar baietii, ce e asa greu? Daca nu va intelege e o idioata

| IrisdoarIris a răspuns:

Distanțează-te de ea o perioada, când îți face avansuri ignor-o, după un timp arata-i că îi ești o prietena extraordinară și ca se poate baza pe tine și spune-i frumos cu zâmbetul pe buze că nu te atrag fetele, roag-o sa te înțeleagă. V-a sta supărată pe tine cateva ore sau zile și îi v-a trece happy

| SkyPilot a răspuns:

Ii spui ca o apreciezi foarte mult ca amica, dar ca tu nu ii impartasesti interesul pentru fete si cu atata mai putin interesul pentru orice fel de contact fizic. Ar trebui sa fie suficient.
Nu exista dragoste cu de-a sila. Daca un baiat care nu-ti place ar veni sa te sarute, ai sti sa il pui la punct. Tot asa faci si cu ea. Nu e OK ce face, ea spera ca daca insista tu vei sfarsi prin a ceda.

| AnaAna8 a răspuns:

Îi spui ca este bine dacă rămâneți prietene dar nimic mai mult și ca ție îți plac doar băieții. Încearcă sa o faci intr-un mod ca sa nu îi ranesti sentimentele și totul va fi bine. Suuces!