Buna.Asta afli doar vorbind cu el, nu cu noi.Ii spui calm si sincer ca te deranjeazaa acest gest si il intrebi ce reprezinta.Succes.
Deja când există astfel de probleme într-o relație, acea relație nu mai este una sănătoasă.
Nu ar trebui sa îți faci griji, ar trebui sa ii acorzi spațiul necesar de a sta cu fosta-sa, iar tu sa pleci.Crede-ma,daca e un moment bun sa pleci, asta e.
Asta desigur daca nu vrei sa vezi cat de toxic poate deveni
Fosta-sa nu i-a dat follow așa...din neant, evident că el i-a dat apa la moara.
Mai mult de atât, un om care apelează la alții în astfel de situații arata de fapt cum e acea persoana.
Așa că decât singuri in doi, mai bine separați și fericiti
Buna, in fosta mea relatie asa a procedat si fostul meu iubit. Pe mine m-a deranjat, deoarece fiind o relatie toxica, mi-a impuns sa imi sterg si eu cativa baietii. dupa care i-am spus sa stearga si el pe acea fosta, bineinteles la urmatoarea cearta s-a dus repede si i-a dat follow din nou. Si i am vazut adevarata fața, tu daca ierti acum super repede, o sa l doara fix in cot. Si stie ca o sa faca ce vrea din tine, ca oricum nu pleci. Si ca idee, el nu a trecut peste trecut, nu stie ce isi doreste cu adevarat de la relatia asta. Pt ca un barbat cand stie, nu isi pierde timpul cu aceste copilari! Te vrea pe tine, si nu ar face nimic sa te supere!
Nu neaparat a prins sentimente, vorbeste totusi cu el si spune i ce te deranjeaza, comunicarea este cheia.Vezi ce iti raspunde si te hotarasti mai departe pe ce decizii o sa iei.Nu e normal
anonim_4396 întreabă: