Varsta nu este asa mare. Daca nu reusesti sa-l faci sa faca el primul pas poti actiona tu pentru ca daca astepti pre mult poate va fi prea tarziu are o varsta si traieste viata, isi face repede o prietena. Aacuma tu decizi ce sa faci e viata ta eu am dat doar un sfat care cred eu.
Uite draguta cea mai buna solutie, iti dau si tie acelasi sfat pe care l-am dat si alte-i persoane.Vei reusi, sunt sigur.Succes! uite-aici: http://www.tpu.ro/......m-a-atras/
Te place :X! Ai curaj si du-te la el si intreaba-l ce face tu esti asa curioasa sa stii mai multe despre el da ca iti doresti mult trebuie sa invingi frica si sa faci ceea ce iti doresti ca da ca nu incerci vei ramane asa pentru tottedeauna si nu il vei cuoaste nici odata intreaba-l macar ce face sau buna gandeste-te ca vorbesti cu prietena ta cea mai buna cand esti langa el si poate as iti va fi mai bine... invingeti frica sau cerei numarul lui de telefon si puteti vorbii prin mesaje.Dar da ca e mai mare decat tine cu 4 ani nu o sa prea poti fi cu el impreuna cand vei deveni mai mare poate cine stie ce se va intampla succes :*
anonim_4396 întreabă: