| Alex6956 a întrebat:

Bună!
Deci,iubita mea este mai mare decât mine cu aproximativ 4 ani, eu fac 16 în februarie si ea face 20 mai târziu, uneori ma gândesc daca si-ar fi dorit pe cineva mai mare sau de vârsta ei si ma enervez deoarece o iubesc din tot sufletul.Credeti ca este mare diferenta de vârstă dintre noi? chiar m-am îndrăgostit de ea.

5 răspunsuri:
| Veronius a răspuns:

Bună! Nu cred că vârsta este o problemă dacă relația este clădită pe respect și înțelegere. Dacă vârsta este singura problemă, cred că poate fi depășită cu putință deschidere din partea ambelor părți…dar doar dacă vârsta este singura voastră problemă. Diferențele de vârstă și mentalitate se observă, în general, între fete și băieți, mai ales la aceste vârste?

| Veronius a răspuns:

Bună! Nu cred că vârsta este o problemă dacă relația este clădită pe respect și înțelegere. Dacă vârsta este singura problemă, cred că poate fi depășită cu putință deschidere din partea ambelor părți…dar doar dacă vârsta este singura voastră problemă. Diferențele de vârstă și mentalitate se observă, în general, între fete și băieți, mai ales la aceste vârste.

| Ka0ru a răspuns:

Diferenta nu e mare dar sunteti in etape diferite din viata. Tu esti la liceu si ea probabil lucreaza sau e la facultate. Nu cred ca-i tocmai ok, ar trebui sa va cautati parteneri de varste mai apropiate.

| mihai69 a răspuns:

Dacă ea te vrea, sigur varsta nu e o problemă

| GeogG23 a răspuns:

Asta nu e caz de pedofilie sau corupere de minori? Trolsz...