| ☆ Danny☆ a întrebat:

Buna! Deci:La mine in clasa este un baiat "dragut" pot spune. Dar in timpul orelor cam rasp profesorilor.Pe unii ii face sa rada etc.Si mie nu prea imi plac baietii/copii care fac chestii de astea adica sa rasp prof. Dar e ciudat, fara sa vreau adica nu stiu cum sa zic...Imi place de el! E normal?
Deci nu vreau sa mi placa de el dar imi place! Sper ca m ati inteles! E normal?
Multumesc anticipat!

9 răspunsuri:
| Яùxsi a răspuns:

Foarte normal laughing iti place de el. nu e o crima happy

| myworldis5784 a răspuns:

Sigur stii scumpo inimii nu ii poti porunci pe cine sa iubeasca si pe cine nu, de regula asa baieti depasesc virsta asta si devin mai seriosi si chiar li se primeste foarte bine!
poate nu iti place de el ci de felul in care isi exprima dorintele stie sa zica totul in fata poate ca are curajul care te atrage la el!
eu zic sa mai asteptam putin sa vedem cum o sa decurga treaba si apoi mai vb
pupici

| ViseColorate_4467 a răspuns:

Normal ca e normal sa te indragostestilaughingPoate ca nu iti dai seama, dar pur si simplu iti place simplul lui fapt de a fi.Naturaletea,simtul umorului si arta de a`i face pe toti sa rada te`au vrajit.Ar trebui sa ii spui ca il simpatizezi, dar sa ii explici ca nu e tocmai ok sa raspunda profesorilor. Sper ca te va intelege, daca ai noroc, poate te va asculta si veti fi impreuna.Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, din moment ce face profesorii sa rada, probabil ca are si simtul umorului. Ca sa te imprietenesti mai bine cu el, pregateste si tu ceva bancuri, glume pe care sa i le zici.
Dupa ce ati devenit prieteni mai buni, ii poti zice ca te deranjeaza comportamentul pe care il are el cu profesorii.
Daca te place, atunci probabil ca va incerca sa se schimbe.
Sper ca te-am ajutat!
O zi buna!

| betty17 a răspuns:

Exact in aceiasi situatie sunt si eu cu acelasi tip de baiatlaughing
cand o sa vina vacanta mare si nu o sa-l mai vad o buna perioada de timp o sa uit de el...asa patesc de obiceibig grin
este normal, doar nu suntem anormale Daniela-Ale din acest motivlaughingcel putin asta vreau sa credwinkinglaughing

succes

| anna01 a răspuns:

Da, are un umor dozat si placut, e semn bun. E normal sa-ti placa, bucura-te de compania unui coleg care mai destinde atmosfera in clasa, nu te intalnesti tot timpul cu ei:-D.Si poate ii spui sa te faca si pe tine sa razi...la un suc:-D

| juniper a răspuns:

Deci... nu vrei sa-ti placa de el, dar iti place, zi creierului sa se razgandeasca. E normal, nu e nimic grav, mintea ta zice nu, dar inima ta zice da happy

| Nimic special a răspuns:

Da normal ca e normal. De ce nu ar fi normal?

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Nu ii poti porunci inimii :X:X