Din cele spuse de tine, reiese că băiatul ori a vrut ca relaţia voastră să se răcească în timp, să fie pace, ca să fie cu fata cu care a fost 2-3 săptămâni, ori altceva l-a împiedicat (cum ar fi părinţii lui. Poate au aflat că are o relaţie şi i-au interzis, iar el a ales să-i asculte, n-ai de unde să ştii).
Eu ţi-aş recomanda (mă rog, în locul tău eu asta aş face), să mai încerci odată. Să aflii de ce v-aţi despărţit atunci, dar insistă pe tema asta, nu-l lăsa să-ţi scape cu "nu mai ştiu". Asta nu e scuză, nu e justificare, e evitarea adevărului. Presupun că nu-ţi spune adevărul pentru că vrea să-l ascundă să nu-ţi facă ţie rău, sau pentru că nu ar vrea să ai o părere proastă despre el. Dar în fine. Încearcă încă odată, o singură dată, să vezi dacă mai poţi "salva" ceva.
Dacă îţi iese, felicitările mele!
Dacă nu, las-o baltă. Uită-l. Nu merită, pur şi simplu nu merită să-ţi baţi capul, să îţi laşi atenţia să zboare către el când ştii foarte bine că nu o să mai fie nimic. Ignoră-l că nu e singurul băiat de pe planetă! O să mai fie. Văd că eşti familiarizată cu "aşteptatul lui Făt-Frumos". Fii sigură că o să apară odată şi-odată
Buna! Daca ai spus ca placea pe cineva care nu il placea si stia ca tu il placi stia cum te simti, amandoi treceati prin acelasi lucru si a inceput sa prinda drag de tine. Trebuie sa treci mai departe, sa iti gasesti alte ocupatii nu trebuie sa ii arati unui baiat ca iti pasa prea mult de el pentru ca te va la misto daca nu mai simte nimic pentru tine. Deci, daca el a spus nu sfatul meu este sa nu mai insisti. Chiar daca este mai greu sa treci peste asta incearca si o sa vezi ca totul va fi bine.
Pai, e simplu... tipului ii place de fata aia mai mult decat te place pe tine, insa, e nesigur in relatia lor, tocmai de aceea ti-a spus "mai vedem" (in legatura cu impacatul). In cazul in care relatia la care spera el nu decurge cum se asteapta, o sa se intoarca la tine. Te sfatuiesc sa-l lasi pentru ca genul lui nu e de tinut aproape. Bft :*
Effy35 întreabă: