Domnișoara de onoare este mâna dreaptă a miresei.
Organizezi petrecerea burlăcițelor, programează celălalte, alege tortul împreuna cu mireasa și mirele, ajută la alegerea rochiei, supraveghează fețita cu flori, ține buchetul de flori la biserică, dansează cu "cavalerul de onoare", ajută la ducerea miresei la baie, ajută mireasă să meargă la coafor, cam astea sunt toate rolurile unei domnișoare de onoare, acum din astea înainte să le faci o să întrebi mireasa dacă vrea...
Domnisoara de onoare duce buchetele, pune concoardele in piept la nuntasi, ajuta pe mama miresei la diverse treburi ce i se cere sa faca si cam atat.
mai ales ca ai doar 15 ani si nu stii sa faci si alte cehstii mai importante.
Stiu ca nu-i un raspuns folositor pentru ca nici eu nu ma pricep la d-astea dar. casa de piatra varului tau!
Am fost rugată sa fiu domnișoara de onoare de două ori și acum verișoara mea se căsătorește și mă rugat sa fiu și eu.am refuzat deoarece am citit undeva că dacă ești de trei ori nu te mai căsătorești
Pe bune? Chiar crezi in toate prostiile astea?
Daca lu' nea Ghiorgita acum 100 de ani, a baut o sticla de vin la miezul noptii si urmatoarea zi, a castigat 1000 de euro, asta inseama ca o sa se intample cu toata lumea care face asta? Sau daca unu a vazut rochia miresei inainte de nunta si dupa a avut o casnicie vai de capul lui, asta inseama ca asa o sa se intample cu toata lumea? Sau ca aduce ghinion? Vorba se raspandeste si uite ca intr-un fel e o,, traditie" sau mai bine zis,, o vorba". Sau cum mai zice mama,, asa se zice" sau,, nu-i bine ". Da ma lasi? Noi nu e mai adaptam deloc... Anii trec dar tot cu vorbele stra-bunicii ramanem.
Deci... daca cineva a fost domn/doamna de onoare de 3 ori si nu s-a casatorit niciodata, asta nu inseamna ca o sa se intample cu toti?
De ce citesti prostii de genu' cand poti sa citesti ceva ce are legatura cu prezentul si este 100% real?