| BogdanBoss1751 a întrebat:

Buna dimineata..Am nevoie de un sfat va rog. Dupa aproape 1 an de relatie m-a lasat balta...Totul era bine si frumos pana acum 2 saptamani.Ea s-a schimbat total dupa 2 saptamani,de cand a inceput sa iasa cu anumiti prieteni(fete si un baiat).De atunci ea a devenit rece cu mine,o deranja faptul ca voiam sa stau cu ea si prietenii ei, s-a comportat cu mine ca si cand nici n-am fi avut 11 luni de relatie..In fine..problema este ca eu de o zi intreaga tot incerc sa-i explic cum sta treaba dar ea mi-a spus ca s-a schimbat si ca are nevoie sa fie singura si are nevoie de spatiu...Eu am facut tot ce am putut sa-i fie bine ei si ea a dat cu piciorul asa usor...Pareri? Va multumesc

4 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Ce e asa de greu de inteles? Are o,, alta optiune,, si cred ca o atrage mai mult.

| LiveTheMoments a răspuns:

Si-a găsit pe altul.

| ambicio a răspuns:

Stai liniștit și nu mai te comporta așa, dă-i spațiu personal de care vorbește și dacă se îndepărtează de tine înseamnă că nu e aleasa. Nu are rost să te stresezi atât, nu merită

| kandaraki a răspuns:

Si-a gasit pe altcineva sau se simte mai bine in compania celor prieteni decat cu tine, daca i-ai explicat atunci las-o pe o perioada in pace, vezi cum decurg lucrurile, daca va constientiza ceva te va cauta ea, daca nu, asta e, asa zisii prieteni sunt mai importanti pentru ea decat tu. Nu o suna, nu ii scrie! asteapta!