| Cecen05 a întrebat:

Bună dimineata,fata mea și a înșelat sotul și a recunoscut în fata lui,de atunci ea numai mănâncă,a slăbit f mult,nu stiu ce sa fac, are doi copii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O duci la un psihoterapeut bun.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"acum 4 ore | Cecen05 a întrebat:
Bună dimineata, fata mea și a înșelat sotul și a recunoscut în fata lui, de atunci ea numai mănâncă, a slăbit f mult, nu stiu ce sa fac, are doi copii."

Sa divorteze ca sa se simta mai bine, macar face un lucru corect fata de sotul ei.
Pacat ca-i imatura si nu intelege ca nemancatul ala ii afecteaza copilasii, care depind de ea.

Mult, prea mult egoism din partea acestei femei, care intai isi pedepseste sotul inselandu-l cu altul si apoi isi pedepseste copii, nemaimacand si nemaiputand sa aiba grija de ei.

| Hyperion7 a răspuns:

Aici e vorba de faptul că trebuie să îți asumi acțiunile, indiferent de context!
Din moment ce l-a înșelat,mă gândesc că a avut un motiv bun sa o facă,așa că,zic eu,ar trebui, pe lângă să meargă la un psihoterapeut bun, sa se împace și cu ideea și să de-a divorț.
Adică și dacă se îmbolnăvește, slabe șanse ca soțul ei (sau fostul) sa se mai întoarcă.
In orice caz, o femeie își poate reface foarte ușor viața, în comparație cu un bărbat.Ar trebui sa facă pași mici spre a-ași începe din nou viața.
Daca pot face o paranteză, stau așa și mă gândesc la cazurile de gen și mă întreb, s-a sfârșit lumea fraților? Mereu aud că "vreau sa fie ca la început, vreau sa repar relația și nu vreau sa se termine".O relație devenită deja toxica nu se va mai putea restabili la forma inițială pentru că, asemenea asemenea unei farfurii sparte, sufletul unui om nu se va mai putea reface o data distrus.Multi vor sa fie ca la început și ajung in stadii grave de toxicitate în relații doar pentru că se încăpățânează să rămână în acel punct!
Ce contează faptul că are copiii? Mama are 3 și tot a găsit pe cineva, așa că înainte de a-și consuma viața,ar trebui sa lase copilarismele și să meargă înainte! Daca stai in trecut, te mănâncă câinii! Va zic sincer! Trebuie să aibă si ea putina voința și dacă tot și-a asumat acesta trădare, de acum trebuie sa reorienteze sau nu va fi ok.
Mai știu și că o să ziceți că e ușor să vorbești, într-adevăr, însă daca ii plăcea actuala ei viața nu înșeala, nu?
Adică știu că femeile înșeală doar in cazurile extreme, nu cum o fac bărbații.Acum na, de recuperat se va putea recupera, ii trebuie nițel voința!

| Miruna333 a răspuns:

Terapie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa bage divorț! Sotul ei nu o va mai privi niciodata la fel. Inselatul nu este o greseala. Este o acțiune atent pregatita si foarte constienta. Este pacat de cei doi copilasi, dar fica ta si-a facut-o cu mana ei. Femeile de genul trebuie sa inteleaga ca dupa actiuni gresite vin si consecinte. Sotul si daca vrea sa o ierte nu o sa poata. Cel mai corect ar fi divortul, fica ta poate gasi un alt barbat, sau poate sa stea singura si sa isi satisfaca orice nevoie sexuala cu oricine. Iar tatal copiilor isi poate reface viata cu o alta femeie. Important este sa pastreze o relatie amicala de dragul copiilor.

| Skarr a răspuns:

Adica ea l a inselat si tot ea e victima laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Skarr):

Nimic nou. Asta-i noua norma sociala. In special pentru fetele ft tinere, au fost spalate pe creier de social media, sa creada ca li-se cuvine orice, pe gratis. Inclusiv dragostea unui barbat, si ca orice greseli de orice natura ar face, nu vor exista consecinte. Si nu doar social media, priveste doar ce se intampla la emisunile de la tv. Cand ti-se spune inca din adolescenta ca esti o printesa si meriti totul fara sa oferi nimic in schimb, ca esti speciala, ca oricat de grasa ai fi sau de nasoala, tu ca femeie meriti doar barbati de top si sa nu te multumesti cu nimic altceva. Ca poti sa dai cu fofoloanca in stanga si in dreapta pana la 30+ ani, dupa care iti poti gasi un barbat de top care sa te intretina si sa te trateze ca pe o regina si lu' ala nu o sa îi pese de trecutul tau dezastruos. Uita-te pe strada sau la munca. Femei la 35+ se vaita de singuratate, spun ca vor familii, dar fiind brain wash, au impresia ca ele trebuie sa isi faca o relatie doar cu chad si sa nu accepte nimic mai "jos" de atat.ele nu accepta faptul ca chad are si el pretentii, ca asa cum ele au niste pretentii ridicicole si un ego urias, asa are si chad. Traim intr-o lume nebuna, nebuna. Nu conteaza ca esti barbat sau femeie, infidelitatea este cel mai urât lucru. Nici barbatii nici femeile nu merita iertare pentru infidelitate.

| Skarr a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact. Toate vor barbati de top dar ele nu ofera nimic.
Si ele cand fac 18 ani si au cea mai mare "valoare" pentru ca sunt tinere umbla cu 100 oameni si dupa la 30+ nu le mai vrea nimeni si nici ele nu se mai multumesc cu nici unul pentru ca are alti 100 cu care o sa il compare. Si asa ramane singura.
Dupa ce incerci 100 bomboane e greu sa mai alegi doar 1.

| Buzi213 a răspuns:

Din pacate, solutia cea mai buna e sa-i spuneti sa bage divort, si-a facut-o cu mana ei, inseamna ca nu l-a mai iubit pe sotul ei daca a ales sa il insele