| CătălinaMiruna820 a întrebat:

Bună dimineața
Hristos a înviat!
Revin cu o problemă destul de gravă de aseară, am ieșit cu prietenii mei să ne distrăm urmând ca la 5 6 dimineața să mergem să luăm paste și lumină, mama mă sună disperată să vin acasă să numai umblu ca mă spune tatălui meu și mă calcă în picioare, am ajuns acasă pe la ) a început să mă înjure să mă facă în toate felurile, punându mi restricții să numai ies deloc afară și fără telefon, acum sunt panicata desii am 30 de ani nu știu ce să fac îmi e foarte frică de ei, aș vrea să plec în altă parte dar îni e frică…

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"la 5 6 dimineața să mergem să luăm paste și lumină"
Ai niste obiceiuri cel putin DECALATE fata de restul crestinilor.
Locuiesti cu parintii, le-ai spus ca vii mai tarziu acasa?

Am cam obosit cu totii sa te sfatuim. Ai 30 de ani, este FEMEIE! Poarta-te in consecinta.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai putea face la 30 ani decât să asculți de mami și tati

| johnnny123 a răspuns:

Da, ai o problemă destul de gravă.

Realizezi că este a zecea oară când pui întrebarea asta și ignori complet toate răspunsurile care-ți spun același lucru, și anume că la 30 de ani nu mai ai niciun motiv să te șteargă părinții la nas?

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa pleci, asta sa faci. Nu este doar vina lor ca sunt asa, ci si a ta prin faptul ca nu iti iei o data catrafusele.
La vârsta de 16 ani, am fost si eu satula de disciplina din casa, mi-am facut un bagaj cu niste haine si am plecat. 2 ani mai târziu, mi-am cumparat propria casa. Dar asta a presupus munca si liceu in acelasi timp. La 30 de ani, nu mai ai de facut scoala asa ca, mergi, angajeaza-te si cauta-ti o chirie pentru inceput.

| cyyprian a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Hristos a înviat!

La 16 ani ai plecat sǎracǎ și peste 2 ani ți-ai cumpǎrat propria casa?
Înseamna ca e ceva de capul tau...

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru cyyprian):

A fost doar munca si vointa. Putin si din faptul ca m-am aruncat in cap si fiind o fire foarte orgolioasa imi era mai ok sa muncesc decât sa ma intorc la casa părinteasca

Nici nu ma indoiesc. te pot intreba ceva in priv? nu stiu cum, ca am si statut de junior si nu merge sa dau msg happy mc

| IL0VEDINER0 a răspuns (pentru cyyprian):

Daca nu reusesti, scrie-mi la o intrebare pusa de mine si discutam...

Scrie-mi tu pe moveonthing@gmail.com, te rog, si vorbim acolo

| cyyprian a răspuns:

Esti k o?