Au fost bune vreodata aceste site-uri? Poate pentru unii. Dar foarte putini isi gasesc jumatatea in mediul virtual. Duce la foarte multe dezamăgiri acest mod de cunoaștere.
Bai gagici misto am gasit pe Facebook dating si pe tinder pot zice, ma refer cu care am putut discuta mai mult decat ma asteptam.
depinde si cum arati, daca arati ca dracu cine sa te aleaga? mama?
Relatiile sau dragostea nu se cladeste pe bogatie! Nu trebuie sa fii bogat sau sarac, ci sa te accepte si sa te iubeasca asa cum esti! Dar trebuie sa fii cinstit si sa spui totul despre tine si fara secrete personale!
Cred ca merita incercat. Dar la majoritatea, daca nu platesti, ai mai putine sanse sa cunosti lume. Iti restrictioneaza accesul la anumite functii, iti limiteaza nr de mesaje, nu iti afiseaza profilul altora, primesti mesaje de la boti, etc. Practic incearca sa te determine sa platesti o anumtia suma lunar.
Cercetătorii descoperă de ce femeile frumoase caută bărbați urâți
https://www.nationthailand.com/perspective/30313001
15 femei frumoase si faimoase care s-au indragostit de barbati urati
https://www.theclever.com/......ugly-guys/
Nu este neapărat de frumusețe. Normal, fiecare dintre noi ne dorim pe cineva atractiv fizic, dar și psihic. Cum fizicul este important pentru tine, așa și pentru noi. Unii au multe lipsuri și după se gândesc că de fapt problema era la tipa cu care se vedeau, pentru că avea ea prea multe așteptări sau poate că și-ar fi dorit un bărbat mai frumos și mai bogat, însă, ei nu văd și ideea in ansamblu. Felicitările mele femeilor care au standarde ridicate pentru că își cunosc adevărata valoare. Unii bărbați se pare că sunt speriați de femei deștepte și asta este trist. Dar, revenind la întrebarea ta, clar îți poți găsi pe cineva. Dacă nu te gândești non-stop la chestia asta și alergi după ea, va veni de la sine, cand te aștepți mai puțin. Dar dacă nu-ți găsești perechea pe dating apps, asta nu înseamnă că nu ți-o vei găsi sau că nu se mai găsește iubire adevărată sau mai știu eu ce nu dispera, asta este cheia.
Normal ca sunt bune site-urile alea, acolo sunt oameni care cauta si ei parteneri, deci sunt sanse sa intalnesti multi oameni liber, asa in real dupa o anumita varsta e mai greu sa dai de cineva liber.
Si oameni neseriosi pot fi si in real si acolo, ca si pe site tot oamenii aia din real sunt.
Deci in real nu-s altii de fapt.
Iar aia cu "Daca era ok isi gasea in real", e gresit, ca nu mai avem 20 de ani.
Relatiile in real se fac usor din liceu, facultate, primul loc de munca, dupa aia adios, e mult mai greu, ca multi sunt cuplati, iar aia care divorteaza nu ii afli care si pe unde sunt liberi ca si tine, chiar daca arati bine si te comporti bine.
Ai 40 ani, arati binisor, te comporti binisor, deci esto okey, ai divortat, ce faci? Ai anturaj doar ceva prieteni care poate-s cuplati, si la munca unde si acolo 95 % is cuplati.
Daca in anturaj sau la munca e cineva liber, te vei cupla acolo, daca nu?
Cum afli care e liber?
Ca stai intr-un cerc foarte restrans de oameni, iar la 1 km de tine poate-s 2 parteneri cat de cat okey care vor partener si tu nu stii. Iar aia doi sunt la 50 m unul de altul, dar nici ei nu stiu unul de altul.
Dar asa, dai de 100 de insi liberi care vor relatii, pe categorie de varsta, zona ta, etc, dupa aia iesiti si vedeti ce si cum, ca asa teapa poti sa iei oricum, si daca cunosti in real pe cineva.
Nu stiu daca stii, dar exista si oameni nefotogenici, si care nu le place sa-si faca poze.
Eu nu cred ca am standarde ridicate. Ma intereseaza indradevar comunicarea, dar cred ca pe masura ce trece timpul sunt si mai greu de inteles.
Am si platit timp de un an abonament pe site-ul la care acum ii face reclama la televizor si m-am intalnit cu o singura femeie, si aia sarita dupa fix.
Hai gandeste-te ca poate nu-i place sa frecventeze anumite locuri, ca e mai timid in unele situatii, combinat cu aspect fizic mediocru si scund, ca barbat. Si, dupa cum vezi, s-a creat si aceasta situatie cu pandemia, unde suntem impinsi cat mai mult spre mediul online. Asa ca nu la toata lumea se aplica se aplica parerea ta.