| Damian0293 a întrebat:

Buna dimineața! Nu stiu daca sunt in locul corect dar am zis sa încerc.
Numele meu este Damian, am vârstă de 28 ani locuiesc in străinătate si tocmai am terminat o relație de 5 ani (cu bine si cu rele)
Acum 5 săptămâni partenera mea s-a despărțit de mine (ea a spus ca motivul e "sunt prea multe certuri pe motive banale, curățenie,mâncare si relațiile intime " bineînțeles,nu mi-am făcut relație sa o tratez ca pe o sclavă, făceam amândoi, mai mult eu sa zicem un 70% eu la orice tine de casa etc.
Ne-am mai despărțit anul trecut in timpul verii pentru o perioada de 1 luna in care eu am suferit foarte mult(mi-am dat seama de greșelile făcute) si cum a dat de greu s-a întors înapoi.
Ideea e ca de anul trecut pana acum am tratat-o ca pe o prințesă si credeti-ma nu exagerez, orice dorință ii era îndeplinită si deodată a luat decizia sa încheiem, am fost de acord chiar am si precizat "daca asta te face fericita atunci sunt de acord cu tine si cred ca e mai bine așa, doar ca i-am spus și timp o luna sa te muti (locuim împreună) si după fiecare pe drumul lui, a fost de acord etc.
Au trecut 5 săptămâni si ea inca nu s-a mutat, eu in timpul asta am lucrat mult la mine (da recunosc am si suferit) dar am citit multe cărți (de dezvoltare personală si tot așa) aseară am vorbit iar cu ea despre mutat si am recurs la "no contact " datorită faptului ca îmi trimitea in fiecare zi tik tok uri când eram la munca /era ea la munca sau alte poze sau meme i-am spus si ei, e mai ok daca nu mai vorbim la telefon daca ai ceva de spus spui in față si te voi baga la block si ea a fost de acord, am băgat-o la block si reacția ei a fost următoarea.
"Tu chiar m-ai băgat la block? Nu credeam ca ai sa o faci, ti-ai găsit pe alta? Da sa o vad si eu, chiar ma bucur ca ai găsit pe altcineva sa te facă fericit dar vreau sa o vad si eu cum arata, de unde e? Cati ani are? " pe scurt o exagerare de asta, ea mai are 9 zile de stat in casă, daca pe 1-11 nu pleacă rămâne in strada,(știe ca nu voi fi de acord cu asta, sa o las in strada), dar in 9 zile e puțin mai greu sa îți găsești ceva.
Ideea e ca de fiecare data, la fiecare 10 Min (când suntem in casa) ma tot întreaba, ce ai? De ce ești supărat? Chit ca eu cânt sau ma joc)
Ce urmărește? Daca a luat decizia sa plece de ce nu o face? A zis ca vrea sa vadă cum e sa fii independenta...
Va mulțumesc

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Te scuteai de multe chinuri daca respactai planul Crearorului si nu acceptai sa locuiesti cu cineva fara casatorie.Incurajarea mea; ori va casatoriti ori va despartiti definutiv.

| NunuNini a răspuns:

A venit o data inapoi cand alt barbat i-a facut vant. Stie ca tu nu o poti da afara. Acum probabil "independenta" era tot un alt barbat dar care nu a mai vrut-o, sau i-a spus "relatie dar nu locuim impreuna". Si cum nu are unde sta... incearca sa te induplece pe tine. Pai de ce iti mai trimite mesaje, de ce se mira ca ai blocat-o, ce o mai intereseaza daca esti suparat sau nu? E interesul ei sa mai ramana in casa.
Auzi, o face pe-a geloasa!
Mopmop are dreptate. Nu-i ceda sa faci sex acum cu ea. Va pretinde ca are un copil cu tine si nu o poti da afara. Si nu mai scapi de ea o viata sau scapi platind scump.

| Damian0293 explică (pentru NunuNini):

Dormim in camere separate. deci nu se pune problema de sex

| NunuNini a răspuns (pentru Damian0293):

Ehei, nu stii de ce sunt in stare femeile!
Rasuceste si cheia in broasca.

| Mopmop a răspuns:

Draga "Damian" poti sa iti schimbi numele aici pe cont de 1 milion de ori insa problema ta va fi mereu aceeasi si toata lumea iti va spune acelasi lucru: Fa-i viteza si multumeste lui Dzeu ca nu aveti copil impreuna. Sa nu te pana pacatul sa faci sex cu ea acum pe uptima suta de metri...
Sigur va incerca sa te incalte macar la nivel declarativ si mai obtine poate 1 luna sau 2 sa stea pe capul tau ca na, nu poti da afara o femeie gravida.
Pentru restul de amanunte lasa vrajeala si hai pe wattsplaughing)

| Damian0293 explică (pentru Mopmop):

Nu stiu la ce te referi

| Ciprian09 a răspuns:

Salut,părerea mea personala este ca urmărește sa te ducă cu zăhărelul,faptul ca mai are câteva zile de stat acolo ii da de gândit,ca unul ca tine nu prea mai găsești în zilele astea,sa ii facă toate plăcerile, etc etc, poate suna aiurea, dar cred ca te a luat de fraier! scuze, și noroc sa ai în ceea ce îți propui!

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Nu cred că știe ce vrea, dar vă iubiți. Nu cred că poate sta departe de tine.winking Succes în gestionarea problemelor de cuplu. Și îți recomand să mergeți la un psiho-terapeut pentru a face terapie de cuplu. happy Sănătate! Funda? big grin

| BoboBobo6717 a răspuns:

Își bate joc de tine. Vrea să te facă prostul ei, dar vede că nu ii mai merge si indiferenţa ta o doare

| David93 a răspuns:

Uita-te puțin pe profilul meu
La întrebările pe care le-am adresat, este cam aceeasi poveste, crede-ma ca deduci după, ce si cum sa faci, am trecut prin asta si stiu cum e, si domni mopmop se referea la mine laughing)