Te scuteai de multe chinuri daca respactai planul Crearorului si nu acceptai sa locuiesti cu cineva fara casatorie.Incurajarea mea; ori va casatoriti ori va despartiti definutiv.
A venit o data inapoi cand alt barbat i-a facut vant. Stie ca tu nu o poti da afara. Acum probabil "independenta" era tot un alt barbat dar care nu a mai vrut-o, sau i-a spus "relatie dar nu locuim impreuna". Si cum nu are unde sta... incearca sa te induplece pe tine. Pai de ce iti mai trimite mesaje, de ce se mira ca ai blocat-o, ce o mai intereseaza daca esti suparat sau nu? E interesul ei sa mai ramana in casa.
Auzi, o face pe-a geloasa!
Mopmop are dreptate. Nu-i ceda sa faci sex acum cu ea. Va pretinde ca are un copil cu tine si nu o poti da afara. Si nu mai scapi de ea o viata sau scapi platind scump.
Dormim in camere separate. deci nu se pune problema de sex
Ehei, nu stii de ce sunt in stare femeile!
Rasuceste si cheia in broasca.
Draga "Damian" poti sa iti schimbi numele aici pe cont de 1 milion de ori insa problema ta va fi mereu aceeasi si toata lumea iti va spune acelasi lucru: Fa-i viteza si multumeste lui Dzeu ca nu aveti copil impreuna. Sa nu te pana pacatul sa faci sex cu ea acum pe uptima suta de metri...
Sigur va incerca sa te incalte macar la nivel declarativ si mai obtine poate 1 luna sau 2 sa stea pe capul tau ca na, nu poti da afara o femeie gravida.
Pentru restul de amanunte lasa vrajeala si hai pe wattsp)
Salut,părerea mea personala este ca urmărește sa te ducă cu zăhărelul,faptul ca mai are câteva zile de stat acolo ii da de gândit,ca unul ca tine nu prea mai găsești în zilele astea,sa ii facă toate plăcerile, etc etc, poate suna aiurea, dar cred ca te a luat de fraier! scuze, și noroc sa ai în ceea ce îți propui!
Salut! Nu cred că știe ce vrea, dar vă iubiți. Nu cred că poate sta departe de tine. Succes în gestionarea problemelor de cuplu. Și îți recomand să mergeți la un psiho-terapeut pentru a face terapie de cuplu. Sănătate! Funda?
Își bate joc de tine. Vrea să te facă prostul ei, dar vede că nu ii mai merge si indiferenţa ta o doare
Uita-te puțin pe profilul meu
La întrebările pe care le-am adresat, este cam aceeasi poveste, crede-ma ca deduci după, ce si cum sa faci, am trecut prin asta si stiu cum e, si domni mopmop se referea la mine )