De ce nu crezi? Este o rușine sa fii băiat si sa faci lucrurile astea?
E simplu cum treci, las-o dracu de fata, ce ai casunat asa in prostie pe ea? Alta la rand, nu te vrea si gata, nu e problema.
Nu avea sens sa fi sclavu ei sa faci orice daca ea nu te iubea, ai fost fraier la faza asta.
Mergi inainte ca-s n femei care te plac si pe care sa le placi, fi baiat destept. Oricum nu ai altceva de facut, asa ca o sa faci ce zic eu, sau o sa staaaai asa in prostie sa suferi ca fraieru pentru cineva care nu da doi bani pe tine.
Deci ai de ales intre astea doua.
Faptu ca s-a despartit trebuia sa te bucure adica ca ai scapat de cineva care nu te place! Ca acu esti liber in cautarea uneia care te vrea.
Unde te simțit tu mai bine si in siguranța pentru mine chiar nu are importanță ca aicia sau privat tot aia este-_-
Am uitat sa precizez ceva, când mi-a spus de despărțire, am fost de acord doar daca îmi promite 2 lucruri, 1. Ca se muta cat mai repede. 2. Sa primita ca nu ma căuta niciodată, răspunsurile ei au fost la modul 1. Momentan nu am găsit unde sa ma mut dar hai sa nu vorbim despre asta acum. 2. Nu pot sa îți promit așa ceva, a zis ca nu poate sa nu ma caute
Si al doilea lucru, te ai despărțit de mine dar noi tot vorbim prin mesaje, îmi da mesaje dimineata când sunt la munca, când pleacă la munca si când are pauze. Daca te ai despărțit de ce ma cauți?
Fa altceva, sunt atatea chestii placute de facut, pasiuni, las-o dracu de femeie, ce ai?
Nu te mai gandi acolo si fa alte chestii pe care le poti face, iesi cu prietenii, distreaza-te, nu atarna viata ta de una, hai sa fim seriosi. Cam asa se trece peste, luandut-i gandul si ocupandu-te cu alte chestii, si constientizand ca e tampenie sa suferi dupa una.