| mmamiruna a întrebat:

Buna dimineata tuturor si Paste fericit!

Problema cu care ma confrunt eu acum este in legatura cu relatia de comunicare cu tatal meu. Eu am o relatie cu un barbat de aproape 6 luni a mai fost casatorit odata si are un copil. Problema mea este ca nu stiu cum sa ii spun asta tatalui meu? Oare o sa accepte daca i-as spune exact asta?
Am mai incercat eu sa ii spun franturi din poveste si chiar se bucura ca am aceasta relatie, insa nu stiu cum va reactiona la aceasta veste. Dau funda!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Mykymu a răspuns:

Incearca sa-i spui cand e mai bine dispus (va reactiona mai bine)... O sa vina o zi cand o sa-i spui, deci de ce conteaza cand? Spune-i ca te intelegi foarte bine cu el, ca el a mai fost casatorit si are un copil, deci are experienta in casnicie. Spune-i ca este un tip foarte bun si de incredere si te face pe tine fericita. Nu mai stiu ce sa zic... Succes!
Funda daca crezi ca te-am ajutat.winking

3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui este daca esti credincioasa lui Dumnezeu, cum stai la capitolul comunicarii cu El. Spun asta, pentru ca o relatie nu va rezista daca nu va fi sprijinita de Dumnezeu atunci cand vor veni zilele de incercare.
Poate ca statul face si desface casatorii "dupa placere"; dar asta nu inseamna ca si Dumnezeu este de acord cu lucrul acesta. deci daca fost lui sotie a calcat stramb, atunci el are voie sa divorteze si sa se casatoreasca dupa voie; dar daca el ste de vina, atunci el nu mai are voie sa se recasatoreasca decat cu fosta lui sotie(in caz ca aceasta nu s-a recasatorit intre timp).
In principiu, daca esti un om temator de Dumnezeu, vei avea sprijinul Lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce bine ar fi sa te bata

| nicolecherry1773638929100101092 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa îi spui tatalui tau pana la urma urmei v-a afla si acel barbat ar vrea sa-l cunoasca si o sa zic ca nu-l prezinti ca tie urat cu el deci spune-i. Funda?