Stii ca acelasi lucru il mai faceam si eu si nu mi se pare o problema.
Ma sinteam, ca si tine, prost atunci cand treceam pe langa baieti si comentau de felul cum arat dar acum nu ma mai consum pentru niste "jmekerashi" de genu'> Merg cu capul sus mai cu incredere gandidu-ma ca oricat de "frumosi" si "smecheri" se cred ei razand de altii nu pot ajunge la nivelul meu.LA urma urmei nu felul cum arati conteaza ci felul cum gandesti si ce ai in cap. Iar majoritatea care fac lucruri de genu' asta n-au nimic in cap asa ca nu trebuie sa te simti intimidata de niste prosti ^^. Ai incredere mai multa in tine si vei vedea ce bine e!
Daca te intimideaza cineva poti sa-ti imaginezi persoana respectiva pe toaleta facindu-si nevoile si va disparea orice urma de anxietate, va ramine doar ridicolul.
Oamenii sunt foarte rautaciosi, dar cei care fac misto de altii pentru distractie sunt chiar ei insisi niste persoane frustrate, nesigure.Nu e nimic rau in a fi diferit, ba chiar de admirat in ziua de azi ca o fata sa nu se ia dupa toate revistele de moda si sa poata iesi din casa si fara kilograme de machiaj. Poate chiar atitudinea asta pe care o ai emana nesiguranta si daca lasi capul in jos lumea e mai tentata sa faca misto de tine.Fii mai sigura pe tine, arata ca te simti bine in corpul tau si tine minte ca nu doar aspectul fizic e important.
Si mai intreaba-te daca e ceva ce poti "imbunatati" la tine. Poate poti alege o tunsoare care sa te avantajeze mai bine, daca esti supraponderala incepe sa mananci sanatos si sa faci sport etc.
Nu-i obligatoriu, uneori nici indicat sa privesti trecatori, necunoscuti in ochi, mergi cu capul sus privind inainte, extinde-ti privirea periferica.
Si mie mi se intampla la fel mai ales cand vorbeste cineva serios cu mine si se uita atent, eu incep sa ma uit pe jos, pe pereti , iar cauza e aceeasi. Ca sa scapi de asta trebuie doar sa-ti faci curaj, dar asta e o problema doar la inceput, trebuie sa te gandesti ca intr-o zi o sa-ti atraga atentia cu privire la asta cineva care nu ai vrea si o sa pari aiurea si pentru altii, asa ca trebuie doar sa te straduiesti dupa aceea te vei obisnui sa te uiti la cineva si nu o sa te mai simti asa. mult succes
Buna
Sti ca indiferenta doare cel mai tare nu?
Draga FI INDIFERENTA si intodeauna CU CAPUL SUS! tu stii ce poti si cine esti! Nu te lasa"intimidata"de nimic si nimeni!
Crede in tine!
Numai bine!
Nu este nici o problema, esti o fire mai timida. Care nu priveste persoanele in ochi, din cauza timiditatii tale . De acum in colo incearca, atunci cand mergi pe strada sa ridici capul sus, si sa privesti persoanele in ochi atunci cand vorbesti cu ele, sau te uiti la persoana respectiva. Incetul cu incetul iti vei mai da drumul ☻.
Succes! ♥
Nu le da importanta, majoritatea fac asa ca sa demonstreze in fata "amicilor lor" ca sunt smecheri.Nu-i bagi in seama si mergi mai departe cu capul sus.Si crede-ma, nu e o problema ca mergi pe strada si cand te uiti in ochii oamenilor te uiti in jos, ca nu-i cunosti.Nu e frumos sa nu privesti persoana cu care vorbesti, si sa te uiti in alte directii.Si eu uneori cand merg pe strada si vad fete, fac uneori la fel ca tine, asa ca nu e cine stie ce.
Pai depinde cat de grav este.Eu cred ca la tine este vorba doar lipsa increderii in sine si nu de o fobie sau probleme mari(cum ai spus tu). Este mult de discutat, si noi nu putem face pe psihologii online pentru ca nu o sa avem efect.Mare nevoie sa privesti pe cineva in ochi cand mergi pe strada nu stiu daca este.Incearca sa te detasezi totusi de strada/oameni si sa te gandesti la altceva, sa privesti in fata..cu timpul o sa treaca, banuiesc ca nu esti in varsta.E boala noii generatii, eu zic sa iesi mai des pe afara, sa mai lasi calculatorul, sa-ti maresti cercul de prieteni.Socializare (nu pe facebook)!
Problema ta se numeste timiditate.Incearca sa nu te mai gandesti atat la ce cred ceilalti despre tine, gandeste-te ca si tu esti un om normal la fel ca ei toti si nu ar avea niciun motiv ca sa rada de tine.Aia care o fac sunt niste idioti, ignora-i..ai mai multa incredere in tine, si..capul sus, nu asa infrunti lumea! Fii puternica, ce cred sau ce spun unii care nu te cunosc nu are nicio relevanta!
anonim_4396 întreabă: