| Fallen Angel a întrebat:

Buna din nou. Am pus in urma cu 3 ore o intrebare: " As vrea sa stiu un lucru, daca se poate sa imi raspunda chiar un avocat. Am 14 ani, de 2 ani de zile de educatia si cresterea mea se ocupa doar mama, pe tata neinteresandu-l de nimic, ignorand complet situatia de fata. Doresc sa stiu care este diferenta intre stabilire si incredintare minor. " Si am primit 2 raspunsuri care m-au lamurit in cele din urma. Acum as vrea sa stiu daca martorii chemati in instanta pot fi membri ai familiei (bunica, matusa etc).
Multumesc frumos happy

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Conform Codului de procedura civila, art. 189 si 190, in cauzele referitoare la starea civila sau divort se admit si rudele ca martori, in afara de descendenti. De asemenea si in alte cauze pot fi ascultate rudele, daca partile nu se opun in mod expres.

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu am auzit ca in caz de divort se admite si declaratia copiilor, daca ei au implinit o anumita varsta (cred ca 12 ani), dar eu nu's decat a 3-a mana, asa ca nu te lua dupa mine. :-\

| EUSIATIT a răspuns:

Da se poate. se admit membri fam pentru ca ei stiu cel mai bine ce se intimpla in interiorul fam [ eu am fost martora l abaiatul mei ] deci da se poate instanta aproba

| 123456 a răspuns:

Pff sati zic asa eu am 16 ani si sunt incredintata la mama si din cate am auzit eu de la ea da se poate si membri ai familie. dar acesti membri sa justifice in instanta ca pe tata nu la interesat deloc de tine.