anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din nou imi vad parintii certandu'se din cauza problemelor intampinate! Stresul se aduna din ce in ce mai mult in viata lor.Banii Alergatul [De la un depozit de marfa la altul]. Nu spun ca n'avem bani. Avem! Insa deja s-au obisnuit cu prea multi, iar acum cand au un pic mai putin li se par foarte putin cu toate ca nu e adevarat! Parca pe mine ma streseaza cand ii vad cu dureri de cap obositi sau cand se cearta! Ce as putea face sa ii ajut? Am incercat deja pentru mama sa pregatesc eu pranzul, sa spal vasele sa fac patul in toate camere. insa a venit scoala si numai am timp de toate acestea! Voi ce credeti ca ar trebui sa fac sa le mai,, usurez" viatahappy? daca as fi destul de mare incat sa am buletin ar fi fost mai simplu... dar nu neaparat asta e problema ci in general! Ce lucruri as putea face?

Răspuns Câştigător
| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Buna!
Draga mea lavinia tu pana ce cresti putin mai mare nu ai cum sa ii ajuti in afara de curatenie in casa, spalatul vaselor, mancare etc. Asa sunt si parintii mei exact la fel. Eu ii ajut cu ce pot si eu... Nu pot sa fac treburi de adult. Sper ca te-am ajutat happy Pa, pa!

8 răspunsuri:
| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Masaj cand sunt obositihappy.

| florin1979 a răspuns:

Sa fii ascultatoare, sa inveti bine si sa incerci sa nu ii mai superi si tu cu ceva. daca vei avea note bune, si vei fi o fetita cuminte, parintii se vor bucura foarte mult. in rest, sunt certuri intre oameni mari pe care inca tu nu le intelegi si nu poti sa intervii.

| zhenkyn a răspuns:

E foarte bine ca te gandesti la parintii tai, eu te-as sfatui sa inveti bine si sa-i faci sa se mandreasca cu tine. Desigur si sa-i ajuti cum poti, sa-i intrebi mai des daca au nevoie de ajutor cand sunt obositi, sa-i incurajezi cand vezi ca sunt disperati...

| flavia002 a răspuns:

Pai esti un copil ar trebui sai ajuti cand iti cer ajutorul si sa inveti bine la scoala ca parinti for fi multumiti daca iei note mari iar profesori nu se plang de tine si lasa-i sa rezolve singuri.

| adyptm a răspuns:

happy lavi daca zici ca sunt banii incat sa nu fie probleme de plati facturi sau altele, nu stiu depinde de cat de mica esti si sa incerci sa stai de vorba cu parintele care crezi tu ca esti mai apropiata, sa afli de ce se cearta ei! daca bani sunt. eu am fost printr-o perioada mai grea mi-a decedat tatal si mama singura nu avea posibilitate si am fost nevoit sa ma angajez eu si ghici happy tot la un depozit de marfahappy si in legatura cu parintii tai afla de ce se cearta ca nu cred ca se cearta din cauza banilor sau unul din parinti cheltuie prea mult pe alcool sau alte prostii etc. nu pot spune mai mult ca nu stiu detalii.tu stii mai bine si ar fi bine sa discuti cu unul din parinti si sa afli de ce este cearta aceea!

| Skylerx a răspuns:

Pai... este foarte bine ca ii ajuti, ca te gandesti la ei. Numai ia note bune si o sa se mandreasca cu tine, vor fi din nou fericiti ca au un copil ca tine. Cand ai timp, m-ai ajuta-i si tu, cu ce poti, nu zic tot timpul, dar... macar dupa ce iti termini temele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E foarte frumos din partea ta că te gândeşti la părinţii tăi şi că vrei să-i ajuţi. Pentru asta ai nota 10 din partea mea. În legătură cu ceea ce se întâmplă, cred că ar trebui doar să-i laşi să-şi rezolve problemele în felul lor.Muncind nu-i poţi ajuta. În schimb,îi poţi ajuta, schimbându-le stările.Chiar dacă doar pentru câteva momente,dar va conta. Fă-i să zâmbească,spune-le bancuri de pe net,pune-le muzică ce ştii că le place, dansează tu şi ia-i şi pe ei, dă-le pofta de viaţă de care au nevoie. Uite un citat care i-ar putea pune pe gânduri pe ei: toate animalele, exceptând omul, ştiu principalul scop al vieţii: să te bucuri.Pentru că a trăi este cel mai rar lucru din lume. Majoritatea oamenilor există, atâta tot. Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi cer mii de scuze ca nu am putut sa dau mai multe fundesad v-as fi dat la toti mai putin celui cu masajul. Va multumesc enorm! Ma bucur ca mi-ati oferit atentie in ceea ce am scris! Apropo am 13 anihappy Insa simt ca trebuie sa fiu mult mai matura. pentru ei! P.S : ii iubesc enorm! Multumesc inca odata