| Denisa a întrebat:

Bunasad Din nou probleme cu mama. 3-4 zile a fost totul ok, ne-am inteles bine. Azi incercam sa ii explic ca nu numai ea munceste in casa, ca si tata. I-am zis sa inceteze sa se martirizeze atat si sa vada ca nici noi nu suntem inutili. Nu a inteles ce i-am zis. Am vorbit frumos in schimb ea a tipat la mine, a inceput sa ma faca nebuna si proasta. Am iesit din camera. Cu 10 minute in urma a intrat pe net. Am vazut ca a scris pe un site ca nu o apreciez deloc, etc. cerea sfaturi. I-am zis sa ma lase sa vad ce a scris. A tipat din nou, m-a facut vaca imputita si in toate felurile dupa care a iesit si a inchis usa. Pur si simplu nu mai stiu ce sa fac. Daca nu "comunic" cu ea nu e bine, daca comunic trebuie sa ma tot feresc ca nu cumva sa o deranjeze ceva. Imi pare tare rau ca se comporta asa. I-am zis ca o apreciez, ii dovedesc in fiecare zi, eu fac curat si in locul ei numai ca sa se simta bine, nu vede nimic. Asteapta sa o tinem ca pe o printesa insa ea ne critica si cand respiram. Nu am ce sfaturi sa va cer pentru ca nu cred ca voi ati gasi o rezolvare. Am scris totul pentru ca nu am prietene foarte bune calora sa le povestesc. Voi prietenii mei, ma ascultati. Daca totusi, gasiti o solutie, sfat, ceva, va multumesc pentru el. Eu o iubesc tare si mi-e mila ca merge in Italia si munceste (desi nu face aproape nimic acolo. Mai mult sta si doarme. A prins un job in care e doar dama de companie) dar pur si simplu nu mai rezit. Atatea certuri si jigniri fara motivsad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ţi-am scris şi la întrebarea similară precedentă pe care ai pus-o.
Cu prima ocazie fugi definitiv şi caută să nu mai auzi de ea.
Un astfel de om nu merită ajutat şi nu merită iubit.
Păi să-mi vorbească într-aşa hal părinţii... păi eu nu i-aş mai considera părinţi!
Succes!

| anad a răspuns:

Problema este la ea nu la tine. S-a dezobisnuit de viata si responsabilitatile de aici si nu se mai simte acasa. Poate nici relatia cu tatal tau(de obicei se intampla asa) nu mai e pe roze si o afecteaza! Nu-si mai gaseste locul alaturi de voi si va face raspunzatori de toate nelinistile ei! Este foarte greu si pentru ea sa nu-si mai gaseasca rostul: pe cand sa se obisnuiasca iar acasa trebuie sa plece!

| KatVonB a răspuns:

Ohh.chiar nu stiu ce sa zic.imi pare foarte rau pentru tinesad. Incearca sa vorbesti cu ea ii spui sa fie calma, sa te asculte si sa te inteleaga.Sa se puna ea putin in locul tau, si sa o intrebi cum s`ar simti.Ai spus ca e dama de companie.probabil ei nu ii place ceea ce face, si asta o afecteaza. Oricum incearca sa va impacati, ca totusi e mama ta si e pacat sa nu va intelegeti din cauza unor lucruri care se pot rezolva cu rabdare, calm. Poate o sa reusesti sa afli ce o deranjeaza atat de mult, si o sa puteti sa puneti la punct acest lucru. Sper ca te-am ajutat putin si sper sa se rezolve problema dintre voi. Take care wave >big grin

| LollipopWithHeroin a răspuns:

Vai, am citit asta si am ramas fara cuvinte.Sincer, nu stiu cum ai rezistat.Eu una, la cat de repede ma aprind si la cat de mult pun la suflet, i-as fi stigat in fata ca e o vaca mai mare ca mine, ca o urasc si ca imi pasa de ea mai putin decat ii pasa ei de mine, iar la sfarsit i-as fi zis ca nu ma mai intereseaza de ea si ca ar fi o pierdere de timp sa ma mai caute, pentru ca nu va gasi nimic.

Desigur, nu trebuie sa faci tot tam-tamul asta pe care l-am mentionat mai sus. Tine minte ca il ai ca aliat pe tatal tau. Daca el nu are probleme mari cu mama ta in ceea ce priveste comportamentul ei, atunci esti de una singura. Daca ai varsta potrivita, atunci muta-te.Nu pe cealalta parte a globului, doar nu vrei sa fii regina dramei.Separeaza-te de ei. Daca esti prea mica, fa orice ca atunci cand vine acasa sa fii plecata si ea sa trebuiasca sa faca tot ce faci tu, sa vada ca nu e usor ca respiratul.Nici macar nu ii dai voie sa iti interzica.Iti iei bagajul, ii spui "Mama, plec la Ixulica, vin maine la pranz."Cand te cearta sau te jigneste, prefa-te ca nici macar nu esti atenta, chiar daca te doare, ca sa o faci sa creda/sa isi dea seama ca te-a pierdut si ca nu iti mai pasa de ea vreun pic. Daca faci asta, va avea mustrari de constiinta si isi va da seama ca pierde ceva mai important decat tot ceea ce primeste ea in viata ei lucrand in Italia.Fii rece si nu lasa nimic sa te atinga, si chiar daca iti pasa, NU O LASA PE EA SA VADA ASTA. Sper ca te-am putut ajuta si ca nu o sa suferi, dar ti-am pus exact ce as fi facut eu in locul tau.Fii rece!

D.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! te inteleg! incearca sa prinzi un moment in care esti doar tu cu ea acasa si spune-i ca ai ceva important sa ii spui. spune-i ca trebuie sa fie calma. spune-i tot ce ai pe suflet si chiar daca tipa ignora lucrul acesta si continua sa ii explici ca te doare ca ea te jigneste. parintii tai sunt despartiti? din cate ai povestit inteleg ca nu, dar nu pricep cum tatal tau accepta ca mama ta sa plece in Italia ca... dama de companie...

| eusnualta a răspuns:

Pur si simplu comportate si uh exact asa cum se comporta ia... nu mai pune la suflet tot ce zice ia arata`i si u de ce esti in stare nu`i mai face mofturile ei sau na,,, fii exact cum e iawinking

| DoLshica a răspuns:

Buna!kiss incearca sa-i explici cu frumosul ca nu se mai poate asa toata ziua si toata ziua ea e cea care e nervoasa si suparata si spune-i exact asa" Mama tu esti mama mea care mai nascut mai ingrijit e sunt copilul tau si trebuie sa ti cont si de mine ca sunt mai mica si ca totusi sunt fata TA mama eu nu cred ca ai un suflet de piatra eu te admmir pentru ceea ce ai facut pentru mine dar si eu la randul meu am dreptul sa-ti spun ceva fi mai calma nu rezolvi nimic daca ma faci in toate felurile" asta e parerea mea.incearca intr-un fel sa o faci sa simta ca tu te-ai saturat sa te faca ca o carpa.aratati dragostea pentru mama ta si daca nu merge spune-i ca numai rezisti.aici e decizia ta eu nu as mai vorbi cu ea.decat daca ma intreaba ceva tu faci curat iti scrii temele te ti de treburile tele bafta si mult succes iti doresc numai bune :X