De obicei in familie. Daca te vrea cu el, e clar ca faci parte din familie. Ar trebui sa apreciezi asta.
Nu e gresit nici sa faceti craciunul impreuna cu familia iar in urmatoarele 2-3 zile sa va petreceti timpul doar voi doi, va puteti bucura unul de altul in fiecare zi, nu doar in ziua de craciun, exista multe persoane care nu au pe cine strange in brate de sarbatori, bucura-te de ceea ce ai, sincer iti zic.
Pastele si Craciunul se fac in familie, cu toti membrii familiei.
Acesatea sunt sarbatori de familie, unde se aduna acasa la parinti, copii, nepoteii, viitori gineri sau nurori samd.
De ce nu mergi cu el, la familia lui?
Ai fost invitata, deci el te vrea alaturi de el, s ate prezinte familiei, sa fiti impreuna.
A doua de Paste sau Craciun, puteti merge tot impreuna, la ai parintii tai.
Voi doi aveti destule zile sa le sarbatoriti: zile de nastere, zile de nume, aniversari de cati ani sunteti impreuna, dar nu sarbatorile religioase, care se fac cu toata familia.
Mi se pare foarte normal ce a făcut el, sa stea cu familia și cu tine. Dacă vii locuiți împreună sunteți mereu împreună, cu familia nu e împreună
Păi eu voiam să îl facem împreună doar noi doi.
Fiecare face cum vrea. În mod normal Crăciunul e o sărbătoare care are în centru familia, aducerea tuturor neamurilor la aceeași masă, toți cei apropiați, nu văd de ce nu vrei să te duci. E foarte bine că te-a invitat, înseamnă că te considera din familie și pe tine, dacă nu te invita era mai rău.
Faza este că mie mi se pare normal ca iubitul meu sa ma puna pe mine pe primul loc, apoi urmând familia lui.Asa face orice bărbat adevărat din punctul meu de vedere.
Așa este, dar depinde de mai mulți factori, cum ar fi de cât timp sunteți împreună, cât de avansată e relația, etc. Nu îi poți cere să te pună pe primul loc după câteva luni de relație de exemplu. Și tu ar trebui să faci același lucru înainte să aștepți de la el asta, sa fie reciproc sentimentele, amândoi să va puneți pe primul loc unul pe altul și să țineți cont unul de dorințele celuilalt, sa faceți compromisuri unul pentru altul. Fă un compromis aici dacă vrei si mergi la ai lui. Asta e doar părerea mea, faci cum vrei, mie nu mi se pare nimic rău să faceți Crăciunul cu ai lui.
Ar trebui ca sărbătorea Crăciunului să îl facă cu tine. Dacă preferă familia în locul tău înseamnă că nu te iubește.
Bună,esti singurul care a răspuns asa, din punctul de vedere al celorlalți este bătut în cuie să fie făcut cu familia...
Clar ca ai gandire gresita.
Este tot ala care te-a dus la el acasa?
https://www.tpu.ro/......am-zis-ca/
Vrei sa te puna pe tine pe primul loc. De acord. Dar tu il pui pe el p primul loc, refuzand sa mergi la familia lui?
Craciunul se face in familie. Voi suntei o familie?
Da. Faci și cu familia și cu iubita sau iubitul. Așa este normal. Să dai impresie buna la ai lui
Degeaba încerci să faci cuiva o impresie bună dacă ei poate tot nu te plac.
Depinde de cât timp sunteti împreună. Dacă de puțin timp, ar trebui cu familia, dacă de mult timp, puteți de exemplu un an la o familie un an la cealalta
Ar fi atât de greu sa mergi cu el? E vorba de craciun, majoritatea nu pot fi langa famiile lor de sarboatoare asta. Când va casatoriti o sa aveti craciunul doar pentru voi
Da înțeleg asta doar ca preferam să îl sărbătorim împreună.