Ar trebui sa fi mai tupeist! Nu te baga ei in seama, baga-te tu in seama cu ei! Gandeste-te la ceva mai deosebit si intra in vorba cu ei. Ceva care sa-i impresioneze, sa te asculte ! Nu-ti face griji din cauza asta. Daca ei sunt cum sunt, tu da dovada de copil cu "cei 7 ani de acasa"!
Buna Ducu,
Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Ce tip de institutie sunteti? Fundatie, ONG, societate comerciala?
Buna!
Asociaţia Telefonul Copilului este o organizatie neguvernamentala, non-profit, al carei scop este acela de a proteja copiii impotriva oricarei incercari de incalcare a drepturilor lor, impotriva oricarei forme de abuz.
Bun, daca sunteti non-profit si nu aveti nici turnover atunci sunteti de incredere
Buna dimineata, acest user, http://www.tpu.ro/utilizator/wkrx, a incercat sa va contacteze telefonic dar nu a reusit, cred ca are nevoie de ajutorul vostru
Buna!
Accesul catre Telefonul Copilului 116 111 este gratuit in retelele Romtelecom si Cosmote (accesul din celelalte retele nu este disponibil) sau de la telefonul public stradal fara a fi nevoie de introducerea unei cartele telefonice. 116 111 este numar scurt, la nivel national, fara prefix. Programul de functionare al serviciului Telefonul Copilului 116 111 este de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 - 00.00.
Daca urmezi cele indicate mai sus, nu ai cum sa nu intri in contact cu noi.
Asteptam apelul tau!
Cu prietenie!
Asociatia Telefonul Copilului
116 111
6 cai.
Lasand gluma, nu e un caz ce trebuie tratat la misto... Eu am boala pe aia care nu leaga 3 cuvinte si vin sa ceara tampenii inutile, in cazul de fata omu chiar are nevoie de ajutor.
Din pacate, nu cauta unde trebuie (TPU e un site de redusi mintal, foarte putini useri competeni au mai ramas)
Cat costa o caramea?
Maaa...user incompetent? ai grija..in primul rand n-am inteles care era intrebarea..si ce sa fac daca ai o boala? asta-i sorticica!
n-ai bani sa-tik iei saracu/a aoleo numai saraci
Ca sa vorbesc pe limba ta :
Maaa, nu m-am referit la tine in mod special. Dar daca tot ai deschis subiectul, da, te consider user incompetent. Nu prea am vazut ideei cu adevarat utile societatii printre raspunsurile tale. Dar, stai linistit ca exista cazuri mult mai rele ca al tau... Cel putin tu mai ai timp sa cresti.
Cati ani ai?
EU POT SA JUR ca tu nu ai citit ce am scris, fiindca acolo am scos in evidenta faptul ca sunt baiat... (vorba lui IMC90) Incompetentule, daca ai venit sa te certi, mai bine pleaca sa nu te mai vad.
))))))))))) pa-i lol mi-erea lene si nu am venit sa ma cert si sa evacuez incompetenti ca tine! 1.eram un admin de pe TPU! 2.maine la ora 13.14 tu alaturi de utilizatorul IMC90 nu veti mai avea conturile!
Deduci din ce a scris, ca are nevoie de un sfat! Ce ar trebui sa faca pentru a avea prieteni.
@DucuCent Incearca tu sa spargi gheata, baga-te in seama cu ei. Ia tu initiativa: "Haideti ca intr-un week-end sa mergem la munte" sau "Ce ar fi daca planuim sa facem Revelionul undeva, toata clasa?"
Ai incredere in tine, totul depinde de tine.
Stai stai stai... Ista nu e Metin sa crezi ca poti face glume de astea, high jet, esti in plus!
''Maine la ora 13.14 tu alaturi de utilizatorul IMC90 nu veti mai avea conturile!''
a fost buna asta dar stai totusi la coada, sunt useri cu mult mai grei pe TPU care imi vor capu si nu au reusit sa mi-l ia
hai ca esti simpatic
Trebuie totusi sa intelegi ca, incompetent nu este o jignire ci o apreciere strict profesionala. Daca voiam sa te insult, nu ezitam nici o clipa
Nu ești în stare să sesizezi o ironie, iar întrebarea te depășește, ai scris-o cu mâna ta. Ce cauți tu aici? Vânătoarea de inorogi e trei pași mai la dreapta, prima usă după ce întâlnești zâna purple dând des din pleoape, de parcă zboară. Nici răspunsul ăsta nu ai să îl înțelegi...
''2.maine la ora 13.14 tu alaturi de utilizatorul IMC90 nu veti mai avea conturile!''
ce sa vezi, e 14.26 si eu iti dau reply (de unde deduc ca mai am contul). Iti dai singur o castana sau iti dau eu?
Buna! Pai ai putea sa incerci sa iti schimbi putin comportamentul, sa incerci sa te integrezi intr-un colectiv.Si nu te mai ingrijora, iti vei gasi cat de curand un prieten adevarat!
Eu tot asa patesc tot timpul..deoarece nu-s buna la educatia fizica.....si ce sa fac sunt unica si ce daca nu pot sunt tot om..hai sa fim prieteni.