| AddaAlex a întrebat:

Doresc sa-i scriu unui barbat de care sunt indragostita niste ganduri frumoase.Nu-mi doresc sa fie prea siropoase, el nu stie ca il iubesc.Am sa-i inmanez scrisoarea cu un cadou.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Si ti se pare normal ca un astfel de mesaj sa fie scris de niste anonimi de pe un site care n-au nicio treaba cu tine, el sau relatia voastra? Penibil, greu e sa iti pui creieru la contributie 5 minute.

| darrio2007 a răspuns:

Ar fi de preferat sa ii scrii tu, ce simti in sufletul tau, pentru el. Noi ce sa simtim pentru el daca nu-l cunoastem?

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Eu spun sa lasi povestile,visele,mergi la baie,spalate pe fata cu apa rece,dupa pune mana pe o carte ceva laughing vezi-ti de scoala, fa ceva util, lasa barbati, o sa vina si aia cand o sa fie timpul.
Deja iubesti pe cineva cu care nici macar nu ai vorbit laughing scrisori, cadouri te doare mintea si alta nu laughing
De ceva actori, cantareti nu esti indragostita?laughing pfff auzi este indragostita lulea de o poza

| AddaAlex explică (pentru relian):

Doamne fereste! Cum adica n-am vb cu el? Bineinteles ca vorbim! Ii fac cadou dupa 2 ani aproape de cand il cunosc.Nu sunt genul de persoana sa faca cadouri la oricine! Si in al
Doilea rand eu ti-am cerut parerea strict la ce am scris mai sus, nu cred ca e cazul sa-mi dai sfaturi despre ce sa fac.

| relian a răspuns (pentru AddaAlex):

Iubirea nu vine doara privind pe careva, iubirea vine dupa ce te atingi, dupa ce faci ceva chestii, asa doara privind ceva nu stu daca poti ajunge sa iubesti pe cineva.
Dar poate ca nu stiu eu.Sa te apuci sa faci cadouri de genul cum vrei tu,asta se numeste magarie laughing tu de fapt ii faci cadou ceva aluia nu ca esti amic,sau prieten,ci pentru faptul ca iti place de el ca barbat.

Daca nu tiar fi placut de el ca barbat, daca nu erai indragostit de el lulea cum zici laughing pun pariu ca nici nu te gandeai macar la cadou.
El poate va aprecia gestul tau, dar nu va stii adevarata ta intentie laughing
Nu dau sfaturi, dar sincer nu vad rostul sa faci cadou unui tip care nici nu stie ce intentii ai tu. Poate ca ar fi mai bine sa incerci sa ii spui ca il placi, nu este nici o rusine, nici injosire daca faci tu pasul asta.

Voi femeile va asteptati mereu ca barbatii sa faca primul pas.Sunt barbati care is mai timizi, poate ca si el te place dar e timid, ori poate nu stie ca sa se faca inteles ca te'ar place.
Asa ca cel mai indicat ar fi sa incerci ceva in sensul asta.
Poate ca tu prin cadoul asta incerci sa te faci inteleasa, dar nu cred ca este o idee buna.Gaseste si tu un alt mod de ai atrage atentia asupra intentiilor tale.
Si in al 3 lea rand laughing eu am raspuns la intrebare,daca nu iti place treci mai departe.Ce bine ar fi fost sa nu te bage nimeni in seama nu?
Sau tu crezi,ori vrei sa ti se raspunda numai ceea ce vrei tu sa auzi? Asta e magarie, fiecare are dreptul la o parere, deci parerea mea aia a fost, ca nu ai cum sa iubesti pe cineva doara privindul, chiar si vorbind, plus ca ala nu tia aratat nici o intentie asemanatoare ca si a ta.
E ok acum iti dau un sfat.Cand intrebi ceva,oriunde,pe net sau in viata reala,nu mai da cu mucii in fasole laughing nu te astepta ca tti oamenii or sa te linga,scuze sa te linguseasca, sa spuna exact ce vrei tu sa auzi.Uni oameni or sa nu fie de acord cu ce faci tu, asta nu inseamna ca tu trebuie sa te iei de ei, pana la urma tu ai intrebat nu? Deci in cel mai naspa caz nu spui nimic, dar de regula se spune multumesc de raspuns si aia e tot.
Ar fi cazul sa incerci sa inveti sa te porti, o sa te ajute in viata laughing

| SkyPilot a răspuns:

Daca ii scrii, chiar si alaturi de un cadou, practic ii transmiti ce si cum.
Daca iti spunem noi ce sa ii scrii, vor fi doar vorbe goale.
Cauta un mesaj legat de relatia dintre voi doi (colegi, amici, etc.), de ceea ce faceti impreuna si despre ce aduce el in viata ta. Oricum, daca nu e genul rupt de realitate, va sti ce ascunzi tu in inimioara ta.

| xerxes1 a răspuns:

Usurel sa nu-l sperii.

| unvecin a răspuns:

În lipsa vreunei întrebări, devine ghicitoare.

- e bărbat
- primește scrisori cu gânduri frumoase
- e decembrie

Moș Crăciun! happy

| JustMeDeea2019 a răspuns:

Eu zic că dacă el nu știe că tu îl iubești există mari șanse ca el să nu-ți împărtășească sentimentele, dacă un bărbat te iubește el îți arată asta și cred că dacă te iubea îți arăta până acum....ai mare grijă să nu cazi în penibil și să strici și "prietenia" cu el dacă ea există? In general bărbații sunt cei care luptă pentru o femeie iar dacă nu o fac înseamnă că nu o vor?

| AddaAlex explică (pentru JustMeDeea2019):

Ai dreptate, tocmai de asta nu vreau sa fie siropoasa.

| JustMeDeea2019 a răspuns (pentru AddaAlex):

Păi nu îi mărturisi tu prima lasă-l pe el să o facă dar cred că dacă simțea ceva o făcea până acum?

Pai tocmai, cu mesajul asta cred ca il pun un pic pe ganduri, ii las niste semne de intrebare.Asa e? Multumesc happy

Pai mi-a recunoscut de cateva ori ca tine foarte mult la mine, ca n-o sa ma uite niciodata, dar eu mereu raspundeam sec.

| Abovethesky2018 a răspuns:

Este suficient sa ii scrii despre un bj si nu o sa il mai speriiwinking

| AddaAlex explică:

X,, vreau sa incep prin a iti ura sarbatori fericite alaturi de persoanele apropiate sufletului tau!
Sper ca noul an sa nu te schimbe si sa ramai omul minunat pe care l-am cunoscut
Esti cel mai bun suflet pe care l-am intalnit si oricate obstacole si situatii vom intalni sa stii ca ramai " omul meu special"
Nu pot marturisi indeajuns cum de fiecare data cand ti-ai pus bratele in jurul meu, m-am simtit ca acasa.
Zambetul tau, atingerea ta... totul ma facea sa fiu eu insami si sa fiu cea mai fericita femeie de pe pamant. Sper ca si eu ti-am daruit tie macar jumatate din emotiile pe care tu mi le-ai oferit mie.Ai fost, esti, si o sa fi mereu prezent in rugaciunile mele.
Her sey icin tesekkur ederim
Asta e mesajul, ce parere aveti?

| SkyPilot a răspuns (pentru AddaAlex):

In mod sigur nu va sti ca il iubesti dupa un astfel de mesaj! big grin
Mie personal mi se pare ultrasiropos. Dar fiind vorba de un musulman, ei au alta cultura, la ei totul e siropos.