Nu fiti copii, e doar o fantezie, absolut nimic adevarat si cel mai probabil nu are 14 ani cum declara.
Buna! Oamenii aia nu se numesc parintii, bitat de tine cred ca esti terminata...du-te la protectia copilului sau Suna la 116111, telefonul copilului. urgent
Nu stiu cum sa iti zic e cam dificil la tine.un sfat incearca sa faci cam tot ce sp ei fara sa le intirci vb si sa stai linistita, si sa respecti programul impus. sper sa reusesti.
Acum.nu vreau sa te supar.sau sa te negajesc...dar. poate nu ai fost dorita de catre ei.si acum te persecuta.
Te duci la protectia copilului sau la politie! Doamne ferestecum sa iti faca asa ceva?
Doamne fereste! Si eu credeam ca ai mei sunt rai! pai ai mai multe variante:1 fugi de acasa la prieteni sau familie ( dar nu tine mereu pentru ca o sa te prinda la un punct)
2. suna protectia copilului
3. vorbeste la scoala (parerea mea) mai bine cu parintii altui copil sau cu directoarea ca profii nu cred ca se implica
4. traieste asa cu ei pana la facultate
mult noroc!
116111 telefonul copilului daca esti supravegheata si te prind si nu ai mobil roaga o prietena sa suni dupanr ei cand incepe anul scolar e grav ce se intampla
Cea mai simpla solutie ar fi sa pleci de acasa pe furis la o prietena foarte apropiata si sa stai acolo cateva zile sa vezi ce cum se comporta parintii tai.adica daca se intereseaza de tine sau nu ...si dupa sa le explici tot ce ai indurat pana la varsta asta.eu asa as face
De câte ori pe zi lei bataie cu cureaua la fundul gol și câte lovituri? Zici ca ai 14 ani de ls câți ani te bat? Tipi tare?
Nu prea cred ca este adevarata. povestea.dar da mai exista si parinti de astai...RAR dar exista
Buna.Daca e adevarat ce spui trebuie sa fugi de acasa.Cauta-ti un iubit pe feisbuk dar sa fie de cel putin 30 de ani sa te poata intretine si proteja.Nu cauta baieti de varsta ta ca profita de tina si te lasa.Incearca cu cineva matur care e copt la minte si stie ce vrea. Sper ca ti-am fost de folos
Imi pare f rau pentru tine si as spune ca atunci cand iesi cu prietenii sa mergi repede la unul din parintii prietenilor si sa te sfatuiesti cu ei eventual sa ramai acolo mai mult daca te primesc dar daca a f o gluma nu cred ca e f frumos
MihaiAndronescu123 întreabă: