Hmm.nu stiu ce sa-ti spun exact, de exemplu nici eu nu seaman cu nici unul din parintii mei seaman cu strabunika mea.Desi am vazut-o doar cand aveam vreo 2 luni. dupa care ea a murit;( sa'r putea sa semeni si tu cu cineva mai indepartat ca la mine de exemplu.dar daca crezi ca esti adoptatain acest caz e mai bine sa iti intrebi parintii poti incepe prin ai intreba:,Mama,tata,, de ce eu nu seaman cu niciunul dintre voi?, am impresia ca sunt dintr-o alta familie, ca sunt adoptata" mult succes! funda plisS? :d :*
La bunicii tăi te-ai uitat? Niciunul dintre ei nu are trăsături fizice ca ale tale? Unchi sau mătuşi, de pe parte ambilor părinţi?
Dacă tot nu găseşti similarităţi, întreabă-ţi părinţii, fără nicio altă "prezentare" a problemei. N-au de ce să se supere Eventual dacă te vor întreba de ce crezi asta, spune-le toate lucrurile diferite pe care le-ai observat între tine şi ei doi
Sunt anumite gene care dicteaza caracteristici precum culoarea ochilor/parului/tenului, forma fetei, inaltimea, care se pot manifesta la tine, sa zicem, si se mai manifesta la stranepotii tai. Ideea e ca daca tie nu ti se pare ca semeni cu vreunul din parinti, nu inseamna ca esti adoptata. Nici mie nu mi se pare ca seman cu ai mei prea mult, dar persoanele din jur imi spun ca seman ba cu mama, ba cu tata. Asa s-ar putea sa fie si la tine, sa nu iti dai tu seama de asemanarea dintre tine si parinti, dar alti oameni sa vada chestia asta. Sper ca te-am putut ajuta.
E posibil ca tu sa arati ca mama/tatal tau\ta cand era mica\mic.Intre timp(cand vei mai creste) e posibil ca ochi tai sa devina verzi\verzui si poate intre timp vei fi satena.Si parintii mei cand erau mici erau blonzi asa cum sunt eu, aveau ochi albastri asa cum ii am eu si erau mai incapatanati asa cum sunt eu.Acum mama e satena si tata la fel, mama are ochii caprui iar tata ii are un verde spre albastru.Sunt convinsa ca ei sunt parinti tai! Mama ta nu are poze cand e gravida?
Intreaba-i,dar este foarte putin posibil sa fii adoptata.multe persoane nu seamana cu parintii
Un copil poate semana mai mult sau mai putin cu parintii.
Tu poti semana cu o stra stra bunica de a ta, de exemplu, pe care nu o cunosti si a decedat demult.
Stai linistita nu trebui sa semeni leit cu parintii tai.
Buna.
Nu cred. Poate semeni cu o alta ruda.Sau esti al 100-lea membru al familiei si semeni cu altcineva.
Intreaba-ti parintii daca esti adoptata.
Eu te sfatuiesc sa ii intrebi, dar e posibil sa semeni cu bunicii ... fa`ti curaj ca sa afli adevarul, oricum ar fi ei te iubesc si tin foarte mult la tine, sunt sigura de asta, take care, dear
Pai intreabai si daca nu atunci intrebati- asa zici bunicii ori alte rude. Succes!
Poarta o discutie deschisa cu familia ta si vei afla, De multe ori se intampla sa nu semeni cu parintii, mai depinde si de gene.
Nu.si eu am tenul deschis si cu fratemiu iar mama are tenul inchis si cam creola.si este mama mea adevarata chiar daca nu semana la aspect. asta ma intrebam si eu odata.dar asa se intreaba toti copii in sinea lor da nu este adevarat ca mamele noastre, nu sunt ale noastre.sunt, dar uneori ne creaza suspiciuni.dar parinti nostri sunt parinti nostri.sa stii...
Nici eu nu prea samen cu ai mei... dar seman cu neamu tatalui adica sunt leita bunicamiu,... nu stiu dc nu ii intrebi?
Nu. Nu cred posibil sa semeni cu un strabunic. Sau alte rude mai indepartate
VREau sa va multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu raspunsuri, chiar va sunt recunoscatoare, si ca sa raspund intrebarilor care leati pus si voi, pai chiar nu seaman cu nici o ruda cea ce a cam intrigato si pe mama si asa, am poze cu toti membri familiei, dar din pacate toti sunt asa diferiti de mine, de acea ma intrebam, dar datorita voua am sa port o discutie cu mama si am sa aflu raspunsul carel astept de cativa ani, VA Multumesc pentru ajutor
Da sa stii ca nici eu nu seaman cu nimeni din familia mea ii ceva de genu ca la tine doar ca in loc de ochi verzi parintii mei au ochii albastri si ca eu sunt foarte inalt si parinti mei foarte scunzi, in mare parte seamancu tine dar mi-am intrebat parinti si toate rudele si nu sunt adoptat, ar trebui sa discuti si tu cu ei daca chiar te simti straina de ei. Sper sa primesti raspunsul asteptat.
Eu daca eram in situatia ta cautam vreo poza cind mama era insarcinata, sau o intrebam pe bunica asa printre vorbe despre sarcina mamei sau chiar as vorbi foarte serios cu parintii mei pe aceasta tema, leas spune ca ii voi intelege daca ma-u adoptat si ca le sunt recunocator...parerea mea este ca ai si tu dreptul sa stii cine sunt parintii tai drepti Succes