| gynycola a întrebat:

Buna dragi prieteni¡ am facut fiv pe data de 8 luna asta
dar acum ma doare pieptul si un pic burtica si fac pipi des(putin dar des) este bine? va rog daca stiti ceva sa-mi spuneti¡va multumesc

3 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ce ste acela "fiv"? Se pare ca ai racit, mergi la doctor, urinarea destul de des arata ca ceva nu este in regula.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca te doare pieptul si burta la cateva zile dupa FIV inseamna mai degraba ca iti doresti tu sa fii insarcinata. Simptome cu adevarat de sarcina poti avea la minim 3 saptamani de la inseminare. Restul sunt fie legate de altceva, fie legate de dorinta ta de a avea copii, ceea ce iti da senzatii false.
Urinatul putin si des e semn de infectie urinara. Din pacate, nu poti lua antibiotice nestiind daca esti insarcinata, dar trebuie neaparat sa te vada un medic, fiindca o infectie urinara, daca esti insarcinata, poate afecta fatul.

| TropicalSun a răspuns:

Vezi sa nu ai "cistita". Este o raceala la organul genital, care iti da dureri...si faci pipi mai deshappyProbabil nu te-ai protejat de frig...sunt curenti de unde nu stii tu ca vinthinking Oricumhappyincearca sa umblii prin casa un un fel de fular sau un brau in jurul spatelui, ceva mai grosutz.Nu iesi mult afara, stai incasa si fa bai fierbinti.Crede-ma,a avut si frate-meubatting eyelashessi cine crezi ca a trebuit sa aiba grija di el?! Chiar EU>big grin