| esteffy a întrebat:

Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru! Sunt intr-o relatie de 4 luni si ne vedem o data la 2/3 saptamani. In ciuda faptului ca ne vedem destul de rar, traim impreuna niste momente de neuitat. In aceste 4 luni de zile...ne-am mai si despartit, dar nu era zi sa nu vorbim la telefon "ca amici".El imi arata ca tine la mine uneori, dar eu il iubesc din toata inima si am incredere in el. Acum problema e ca el si-a gasit de lucru departe de mine si e posibil sa nu ne mai vedem. Credeti ca va rezista relatia noastra? Credeti ca daca m-ar iubi pe cat spune intr0un final am ra, ane impreuna? eu nu vreau sa-l pierd pentru ca il iubesc, dar ncii nu as accepta ca el sa mai stea cu o fata acolo! Am nevoie de sfaturi! dau funda!

Răspuns Câştigător
| anabelisa a răspuns:

Salut! Din punctul meu de vedere, chiar daca la inceput ti se v-a parea chinuitor sa stai fara el, in timp o sa te obisnuiesti.
Trebuie sa te gandesti ca intalnirile voastre vor avea un program fix.
Cred ca pentru a putea fi fericita intr-o astfel de relatie, prima conditie este sa te bucuri de timpul de care dispui-cu sau fara el.Este bine sa te axezi pe prieteni, hobby-urile tale si sa nu traiesti intr-o asteptare continua.
Daca iti pastrezi independenta si bucuria, iti pastrezi si farmecul in ochii lui.
Te va dori mult mai tare vesela si plina de enrgie, decat suspinand la telegon si spunandu-i ca nimic nu are sens in absenta lui.
Ca regula generala, deci:bucura-te de tot ce-ti ofera fiecare zi si nu renunta la obiceiurile & pasiunile tale!

| anabelisa a răspuns (pentru anabelisa):

Telefon

| esteffy explică (pentru anabelisa):

Multumesc din suflet! aveam nevoie de incurajare!

| anabelisa a răspuns (pentru esteffy):

Sper ca totul sa fie bine! Pentru nimic!

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Relatia voastra deja nu mai exista.

| esteffy explică (pentru neutrino):

Buna...de ce crezi asta?

| neutrino a răspuns (pentru esteffy):

Pentru a exista, o relatie trebuie sa indeplineasca cateva conditii, ceea ce la voi nu se intampla.

| esteffy explică (pentru neutrino):

Si imi poti enumera si mie acele conditii? mersi

| stlucian a răspuns:

O vorba veche zice:
"Ochi care nu se vad se uita!"
O data la 2-3 saptamani pentru mine e mult, foarte mult. Daca e posibil muta-te cu el.

| esteffy explică (pentru stlucian):

Buna...da, poate ai dreptate cu expresia "ochii care nu se vad se uita", dar si cand se revad...

| τττ a răspuns:

Bună.
Dacă vă iubiți cu adevărat, de ce să nu reziste? Dacă ai posibilitatea, mută-te la el. Știu că îți va fi greu fără el, dar dacă ai rezistat tu câteva săptămâni nu mai reziști acum?
Pa, pa.

| deeadeea111 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat relatia voastra va sari peste orice obstacole

| ColdBreeze a răspuns:

Pai.daca relatia voastra a rezistat pana acum in ciuda distantei si certurilor...Eu zic ca va va tine in continuare..Pana la urma nu distanta distruge o relatie, ci neincrederea.Succes! happy

| LostSoledxd a răspuns:

Nu te descuraja! iubirea adevarata si pura intrece orice bariera oricat de grea ar fi ea. daca te iubeste cu adevarat veti ramane impreuna chiar si daca pleaca si iti garantez daca tine cu adevarat la tine nu se va atinge de alta fata cat va fi plecat.
sfatul meu este sa vorbiti cat, mai mult despre tema asta si sa vedeti impreuna ce este de facut;
si sa nu incetezi niciodata sa speri!
SUCCES!laughing