Ai bine iubit decat prietena. Aia nu iti face copil. Cu aia nu te poti casatorii.
Da.dar ne cunoastem de cand eram mici..ne stim amandoua toate secretele Si nu vreau sa ii pierd
Daca iti e prietena adevarata accepta pe oricine alegi tu. Eu niciodata n-as spune despre iubitul unei prietene ca e urat, mai ales ca gusturile nu se discuta, si nici ele n-ar spune asa ceva despre un baiat care mi-ar placea mie. Daca chiar avea un bai trebuie sa iti zica "da, nu mi se pare potrivit pentru tine ca e violent" sau stiu eu, e ok sa nu ii placa daca ar un motiv, dar sa-l faca urat sau ceva de genul e pur si simplu rautacios si nepoliticos. Combina-te cu baiatul daca va placeti amandoi, daca ea nu iti va mai fi prietena din cauza acestui lucru inseamna ca nu ti-a fost niciodata prietena adevarata, sau cine stie poate chiar il place pe baiatul ala si e geloasa dar nu a avut curajul sa iti spuna.
Dar prietena ta e cine este ma rog? cu ce drept judeca infatisarea cuiva?
Tu vezi cum faci si "combina-te" cu baiatul.La cum povestesti prevad ca o sa aveti o relatie frumoasa.
PS: spor la scoala si nu o neglijezi, distreaza-te ca esti tanara dar sa te tii de scoala.
cele bune!
Poate ca a spus din invidie. dar de ce? Noi doua eram cele mai bune prietene Si chiar imi pare rau.Daca o aleg pe ea, il pierd pe el. Daca il aleg pe el, o pierd pe ea Si nu stiu pe care sa il aleg Nu vreau sa ii pierd
Trebuie sa renunti la unul, daca alergi dupa doi iepuri nu te alegi cu nimic