Nu-ti mai fa ganduri de impacare, ca ceva nu-i place fetei la tine si fuge de tine.
Sfatul meu este sa-i dai pace, ca ea nu te mai vrea, iar dragoste cu forta nu-i poti pretinde.
Eu te inteleg, dar te injosesti prea mult in fata unei asemenea persoane. E timpul tau pierdut din viata cand ai putea gasi pe altcineva mai bun dupa care sa nu stai sa tragi atat. Cum poti sa mai stai dupa o asemenea fiinta cand te-a blocat, tu nu vezi ca nu te iubeste? Cine te iubeste, te cauta, nu iti da block si isi bate joc de sentimentele tale. Deja si-a deprins un comportament ciudat pentru societate, nu vezi ca este antisociala, ca este un caracter pe care nu il mai poti schimba? Chiar si asa, nu ar trebui sa stai dupa cineva sa-l schimbi.
Salut,
Mergi mai departe.acum stii cam ce iti doresti.
Vei gasi cu siguranta ceva mai bun.
Pt ca ea este inchis, nu trebuie sa te inchida si pe tine.
A fost frumos. Acum s-a terminat.
Ce as face eu in locul tau? Mi-as vedea de drumul meu. Tu nu intelegi ca nu te iubeste si stie ca nici nu te va putea iubi vreodata? Fratioare, te-a blocat peste tot! Ce mai vrei? Nu bag mana in foc, dar eu cred ca si-a gasit pe altul. Asta e de fapt motivul rupturii dintre voi. Daca tu zici ca te-ai purtat exemplar cu ea, initial parea sa te placa iar apoi s-a sucit brusc, ce poate sa insemne?! A intervenit alt barbat...sau ma rog, poate alta femeie, ca acum suntem "progresisti" si trebuie sa ne gandim la toate posibilitatile.
Trebuie sa treci peste si sa iti gasesti alta fata.
Pai daca o fata iti da block inseamna ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu tine.
Din momentul in care ti-a dat block tu nu trebuia sa mai insisti.
Eu mi-as cauta o femeie sanatoasa la cap. Asta de care vorbesti tu este departe de a fi una.
Este posibil ca doar tu să vezi lucrurile în felul acesta. Iubirea sinceră pe care o simți tu este posibil să fie doar un sentiment de atracție față de ea, acei fluturi în stomac.
Din cele relatate de tine, fata nu-și dorește o relați, cel puțin nu o relație cu tine, din moment ce te-a blocat pe toate modalitățile de socializare. Faptul că ai scris părintelui ei că o iubești trădează o disperare din partea ta. Respectă-i dorința și acceptă situația ca atare.
Este foarte clar că nu vrea să mai formeze un cuplu cu tine. Succes.
Mda, nu e de mirare. Pai, daca insisti, desi ea ti-a spus ceva. Plus ca realist vb acum, daca postezi aceeasi intrebare de 2 ori la intervale diferite cu o poveste putin retusata crezi ca vei gasi o "formula magica" de la cineva sau ce? De exista asa ceva acum toti aveam parteneri sau partenere si nu ar mai fii exista problema pe topicuri de genul. Nu ca am ceva cu tine sau de alta natura doar ca nu vei gasi solutia problemei tale la ce ai scris deasupra aici. Tot ce poti face e sa treci peste si stapan pe tine cauta alta. De asemenea, incerca sa nu mai repeti aceleasi greseli si nu mai pune botu la tot ce zic gurile rele ( ex. a zis fosta sunt asa si pe dincolea, tata a zis sunt "astfel", etc. )
Trebuie sa fii fericit cu tine insuti( singur) intai ( ex. aptitudini, etc. ) de ce esti tu ca om. Apoi iti vei sporifica sansele cu fetele take care!