Si eu am patit asa cu o prietena ff buna.
Da foarte posibil ca fetele alea sa i fi bagat ceva in cap.
Trebuie neaparat sa vorbesti cu el. undeva unde nu poate sa plece asa pur si simplu ...adica nu stiu. invita-l la tine si purtati o discutie.
succes!
Crek alea i-a bagat prietenului tau vrajeli in cap ca sa se indeparteze de tine. mai bine sa vorbiti amandoi intre 4 ochi fara ca alea sa fie pe langa el la un suc sau undeva sa nu va deranjeze nimeni si sa'i spui ce ai pe suflet si sai amintesti cum erati inainte
Un frate adevarat nu se va pierde pentru totdeauna. Daca-l vei pierde inseamna ca nu ti-a fost niciodata frate si nu are rost sa te intristezi din pricina asta. Lasa totul cum a cazut, nu mai pune niciun fel de intrebare nimanui. Lasa-l pe el sa decida, prietenie cu forta nu se prea poate.
Poate ca vrea de la celelate fete cea ce tu nu ai. ele fiind mai "rele" de cat tine.si poate ca asta cauta el. da o sa ii treaca.asteapt
Spune-i chiar asa, "simt ca te pierd frate, nu erai asa inainte sa apara ele, ce-i cu tine, te rog spune-mi "
Adu-i aminte de clipele fericite, in care radeati si va intelegeati perfect si poate ii vine mintea la cap.
Mai intreaba-l cu ce i-ai gresit.
Fa-l sa vorbeasca.