| iuditatha4ever a întrebat:

Buna dragii mei! Am si eu o problema dar nu vreau critici, este vorba de ceva destul de dureros pentru mine. Eu sunt intr-o relatie de 1 an si cateva luni iar baiatul cu care sunt ma cerut si de sotie. Problema este ca noi am fost impreuna la varul lui care sta cu o fata si acolo am cunoscuta pe sora ei care de ceva timp se cam da la iubitul meu iar eu acum nu stiu pe cine sa mai cred. Ce ma ingrijoreaza pe mine e ca eu si aceea fata am avut unele probleme si din cauza ei era sa ma despart de iubitul meu dar din fericire nu a fost asa. Cea mai mare problema e ca el intr-o seara a ramas la varasu acasa si mi-a spus ce ea nu este acasa si acum am aflat ca de fapt a fost si el mi-a recunoscut ca m-a mintit dar a spus ca a facut asta doar ca sa nu ma supar dar ea acum imi bate apropouri despre noaptea aceea si ma cam ingrjoreaza. El mi-a spus ca a dormit in pat cu varasu si aia a dormit cu sorasa dar ea spune altceva. Adevarul este ca el de fiecare data o injura si rade de ea dar eu nu mai stiu ce sa cred. Adica el fata de mine nu s-a schimbat e tot asa cum a fost mereu dar am multe dubi si intrebari ce nu le pot scoate din inima si minte. Voi ce credeti si e ma sfatuiti sa fac? Eu nu vreau sa il pierd pentru ca il iubesc prea mult si am renuntat deja la tot si toate pentru el...dar ce sa fac? va rog ajutati-ma!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand iubesti ai incredere deplina si nelimitata. daca ai dubii, inseamna ca nu-l iubesti, ba chiar il crezi in stare de mari josnicii (sa se culce cu alta). Si in conditiile astea, chiar nu merita sa-ti pierzi timpul intr-o relatie care nu include nici iubire, nici incredere, nici respect. daca l-ai respecta cat de cat, ai sti ca barbatul tau nu ar fi niciodata capabil de asa ceva si numai gandul te-ar umple de indignare. dar tu cochetezi cu gandul, il consideri capabil de un gest atat de murdar, il suspectezi chiar. Si asta inseamna ca nu ai incredere si respect pentru el. Iar in lipsa acestora, dragostea e doar o minciuna.
Gaseste-ti un alt barbat, pe care sa-l iubesti cu adevarat, in care sa ai incredere deplina, neconditionata si nedisimulata si vei fi fericita. Nu poti trai in dubii si alaturi de un barbat despre care poti gandi atat de urat.

| mgtow a răspuns:

Daca era om serios nu se ducea sa doarma la neamu lui si statea cu tine, intro relatie cand 2 sant impreuna stau impreuna si restul lumii e pe locul 2 dar ala banuiesc ca te-a inselat nu prea rezista astia la tentatiile femeilor cand le da tarcoale

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai..Gandeste-te ca e o decizie care iti va schimba viitorul. Ai vrea sa te casatoresti cu cineva de care te indoiesti? Increderea si respectul conteaza foarte mult.

| danay72 a răspuns:

Faptul ca te-a mintit nu e bine. Intr-o relatie ar trebui sa fie sinceritate. Pe situl jw.org sectiunea cupluri si adolescenti poti gasi unele articole utile.

| Mayar a răspuns:

Eh, daca te-o fi inselat, oricum se pare ca nu o sa o mai faca si deja regreta. Oricum, daca accepti nu pierzi nimic, doar ca trebuei sa accepti cu o conditie - sa nu o mai vedeti pe ipocrita aia sau chiar sa va mutati in alt cartier departat de casa tipei aleia. Eu zic sa accepti cererea de casatorie, dar gandeste-te inainte ce conditii sa ii mai pui. Doar nu pierzi acum iubirea vietii tale pentru un zvon sau un sarut. Nu e un colt de tara.

| manuel72 a răspuns:

Ar trebui sa fii constienta ca nu e nimic pe lumea asta care sa dureze etern, mai devreme sau mai tarziu te va insela.In toate exista un inceput.

| Corina2590 a răspuns:

Este delicata situatia ta.Totusi ai timp sa te asiguri ca nu faci o greseala care te poate costa scump pe viitor. Daca ti-a ascuns ca este si ea acolo este un semn rau intr-un cuplu sinceritatea este pe primul plan chiar daca ce trebuie sa iti spuna nu este ceva placut este mult mai grav sa afli din alta parte te rani foarte tare si normal ca iti poate crea indoieli.In principal ar trebui sa crezi in ce spune el dar din moment ce el iti ascunde lucruri deja nu mai poti sa te increzi in el asa ca ma ibine increde-te in ce vezi tu nu in ce tii se spune.Nu stiu ce sa spun, ceva este la mijloc mai mult ca sigur.Nu te baza ca o vorbeste de rau in prezenta ta totusi nu uita ca barbati pot fii in stare de multe.Incearca sa afli adevarul nu poti sa te casatoresti cu un barbat care nu esti sigura total ca iti este fidel si te poti baza pe el.Nu vreau sa te influentez cu nimic eu ti-am spus doar parerea mea sper ca te va ajuta.Multa bafta!