Tipic feminin...
Nu ai fost, nu eşti şi nu vei fi în stare să-ţi găseşti independenţa financiară SINGURĂ, aşa că preferi să înduri umilinţele.
Plus că mai sunt şi de-alde "Bunny" care te sfătuiesc să-i iei agoniseala cu japca.
Off... că nu se mai termină o dată cu legile astea care avantajează doar femeile.
Femeile ca tine fac bărbaţii misogini.
Cunosc situatia, eu insami am fost intr-o intr-o situatie asemanatoare, numai ca era sotul meu. Nu-ti spun unde ai gresit, pentru ca si tu stii.Ar fi fost bine sa-l dai pe mana politiei, cu inregistrari, martori, etc, dar la noi e greu de umblat cu politia, toate se rasfrang asupra ta, deoarece femeile nu au nici un drept. In occident, barbatii pot face inchisoare, numai daca au adresat cuvinte jignitoare unei femei. Exista case pentru femei, unde au asigurate de toate si pot sa-si vada de viitor. Un an totul e gratuit. Cred ca cea mai buna cale de a scapa de un asemenea tiran, este intr-adevar sa pleci din tara. Iti trebuie cursuri pentru a invata o limba straina.neaparat si ceva bani pentru a plati o chirie. Exista tari unde femeile au mari drepturi, cum e Danemarca. Cred ca e mai bine sa-ti alegi o astfel de tara, decat Spania, Italia, etc. In Danemarca, se cauta foarte multe persoane pentru ingrijirea persoanelor in varsta. Poate si cu metoda ta poti face ceva cu timpul. Despre ideea cu magazinul online, e asa: trebuie sa investesti foarte multi bani si timp ca sa-ti faci reclama, sa-ti gasesti clienti, etc. In criza din Romania, cam toate bransele sunt suprasaturate. O pagina desteapta de web, costa sute de euro, etc, etc. Eu sunt in strainatate, dar am venit aici, fara un cent in buzunar. Trebuie sa muncesc la altii. Daca as fi avut ceva bani, as fi fost departe.As vrea sa mai stam de vorba, daca e posibil.In orice caz, iti cer "prietenie" pe TPU si as dori sa mai discutam, privat, pe skype.Sunt o doamna in varsta.
Eu cred ca mi-as cauta norocul in Italia sau in alta tara, si in Ungaria cred ca as avea mai multe sanse decat aici. Problema aici este ca nu vei gasi niciodata un post in care sa fi platita cum trebuie, toti patronii la care vei cauta de lucru vor cauta sa profite de situatia ta, sa-ti dea bani putini pe munca multa, daca afacerea pe care incerci sa o faci esueaza atunci chiar nu mai ai ce face aici. Sunt diverse asociatii care se ocupa de femeile in situatia ta, dar si ei au posibilitati limitate, se poate insa sa-ti gaseasca ei ceva de lucru mai convenabil.
Domnul fie cu tine.
Niciodata nu poti sti sigur daca o afacere va functiona sau nu. E un risc pe care trebuie sa ti-l asumi. Parerea mea e ca merita sa risti. Oricum iti va fi mai bine decat sa stai langa nenorocitul acesta. In caz ca nu ai sa-ti poti plati ratele la locuinta, sunt sigura ca parintii tai sau sora ta te-ar putea ajuta si ti-ar permite sa stai la ei pentru o vreme. Poti sa te angajezi undeva si simultan sa-ti deschizi afacerea, daca nu esti prea sigura de succes.
Nu mai poti sa stai nici o secunda langa acest barbat. Te maltrateaza, te exploateaza... face ce vrea cu tine si ce este mai rau e ca tu ii permiti. Banii nu sunt o scuza ca sa ramai langa el. Daca nu-l intalneai ce faceai? Ramaneai pe drumuri? Pe viitor ar trebui sa te gandesti sa ai si tu un loc de munca stabil si niste economii.
Nu cred ca reiese din ce ai spus, de aceea te intreb, omul acesta e sotul tau sau doar stati impreuna? Daca e sotul tau, dupa divort ar trebui sa impartiti banii, deci ti-ar reveni si tie o parte, cat sa supravietuiesti pana te pui pe picioare.
Iti doresc mult succes in viata si sa fii iubita.
Si mama mea a fost candva in aceeasi situatie ca si tine, problema era ca tatal meu adevarat facuse de 2 ori puscarie, iar amenintarile lui erau mai credibile decat ale altora.Si totusi a gasit forta de-a da divort de el si-a merge mai departe cu un copil (cu mine), a plecat in strainatate si-a reusit sa se recasatoreasca cu un om extraordinar.Deci cred ca o poti face si tu. Poti sa nu te mai lasi umilita, poti sa nu-l mai lasi sa-si bata joc de tine, poti sa-ti pazesti copilul si sa nu vada acele scene de nebuneala care il apuca pe el sa le faca oricand, in fata celor apropiati si nu numai, poti sa nu te mai fasi injosita.Cat despre afacerea pe care ti-o propui, de una singura, intr-o Romanie fara sperante, sunt foarte putine sanse sa reusesti si mai ales cu un om ca el in preajma ta.Gandeste-te ca iti deschizi afacerea, iar el ca sa-ti faca rau, va putea veni in fiecare zi sa faca scandal in acel magazin, sa se ia de lume, de vanzatori, astfel incat sa-ti pierzi toata clientela, si afacerea se va duce de rapa.Eu zic asa cu banutii pa care ii ai, dai divort, lasi baietelul la parinti sa-si continue scoala, pleci in strainatate si incepi sa-ti faci un viitor, iar cand ai reusit sa il creezi cat de cat iti iei persoanele dragi tie langa tine.Impreuna cu parintii tai vei reusi si de dragul baietelului vei prinde forta de munca in fiecare zi.Mult succes!
Scumpa te inteleg foarte bine. Si maicamea a cam fost in aceeasi situatie pana eu personal m-am saturat si am stabilit sa schimbam totu'. Ceea ce trebuie tu sa faci este sa nu stai cu frica ca depinzi de el. Daca ai nevoie de sustinere morala vorbeste cu sora ta. Ea sigur te va intelege si te va ajuta. Tu nu trebuia sa ii fi permis atata timp sa faca totul in modul lui si sa ii accepti atatea magarii.Acum trebuie sa fii doar tu si copilasul tau.Ai incredere in fortele proprii.Investeste cu incredere in afacerea care vrei sa o faci ca sigur vei avea succes.:*Trebuie sa lupti pentru ceea ce vrei si o sa iesi la suprafata.Sa nu te lasi nici un moment.Nu uita ca ce nu te doboara te face mai puternic. O sa vezi ca o sa fie totul bine. O sa ai succes in ceea ce iti propui, o sa iti termini si ratele de achitat si de el nu o sa mai auzi toata viata.Doar ai incredere in tine si nu te abate de la ideea ta. :*
Succes>
Scumpa, uite am mai vorbit cu maicamea si mi-a zis ca conform legii dupa 5 ani ai aceleasi drepturi ca o sotie. Voi aveti 15 ani.Deci ai avea dreptul la jumate din ce a facut el in timpul petrecut cu tine.Adica il poti da in judecata si ii poti lua jumate din firma lui.Pe langa asta el nu te'a platit si cu asta il poti ameninta.Plus ca te bate si te obliga sa aveti relatii sexuala(ceea ce inseamna viol) il poti da in judecata pe chestia asta si sa ia ani buni.Cat despre ratele la casa trebuie sa ai si un girant. Daca el este girantul este obligat sa plateasca si el. Tu ameninta'l cu chestiile astea si vezi ce rezolvi. Daca el se tine bine atunci treci la fapte si da'l in judecata. Si mai este si copilul.Il poti da in judecata si ca isi neglijeaza obligatiile de tata(chestia asta costa cel mai putin) si iti va da o suma lunara cu care macar vei achita ratele care le mai ai pana rezolvi totul.Cat despre afacerea care o vrei, cum ti'am mai zis ai incredere in tine, in fortele proprii si o sa reusesti.Chestia cu produse/tratamente naturiste e si la moda acum si sigur vei reusi ceva.Pentru inceput ai putea face fara sa afle, sau poti astepta sa rezolvi toata situatia pe cale legala ca sa nu mai ai nici o legatura cu el.Iti urez succes si sa stii ca eu sunt alaturi de tine :*!
Capul face, capul trage. Cand l-ai luat stiai cine si ce e, dar ti-ai asumat riscul pentru ca te atragea fizic si il iubeai doar pentru asta. Cand le spun eu la fete tinere ca vor ajunge la 35-40 de ani pline de regrete pentru ca acum cauta superficialitatea, nu ma cred.
Cauta-ti un job cat de cat si o sa te descurci. Si renunta la el, gaseste pe altcineva daca poti.
Buna! M-a impresionat situatia ta ...Cine stie cate femei sunt umilite pentru ca unii se cred "cocosi"! De fapt, sunt cocosi, dar numai la minte, pentru ca, chiar si un cocos isi protejeaza si hraneste gainile! Este f bine sa obtii independenta financiara, asta te-ar lipsi de umilinta la care esti supusa! E f buna si la moda iridologia, dar ai nevoie de cabinet si multa RECLAMA ca sa ai sorti de izbanda! Eu mai am o idee: de curand am aflat de o metoda revolutionara de tratament medical, cu rezultate senzationale! Eu astept sa-mi vina comanda si sa incerc un tratament complet (am incercat numai un "cip", dar asta m-a facut sa ma inscriu la ei) si, daca este asa cum zic, in Ro.inca e f la inceput si-ti poti creea reteaua ta de distributie, ai castiga bine...Eu m-am inscris pentru tratament, afacerea nu prea m-a interesat! Problema este ca iti trebuie la inceput 168 euro pentru achizitionare produse. Poti sa mergi la intalnirile informative si sa vezi despre ce e vorba! Oricum, nu e o escrocherie si asta e cel mai important! Intra pe WWW.naturist.cieaura.com si afla amanunte! Ai acolo si datele mele de contact, daca mai vrei amanunte! Succes! Indiferent ce-ai face, trebuie sa te "rupi" total de el!
Iubita, uite cum esteacă te agresează, te deranjează compania lui și te obligă să faceți relații sexuale fără ca ție să-ți convină, părăsește-l și dă-l în judecată. Nu este foarte curat ce face. Cât despre slujbă, te angajezi la altă firmă.
Sper că ți-am fost de ajutor!
Dumnezeu să te ajute să faci alegerea cea corectă!
Succes!
Trebuie sa il faci sa plateasca pentru tot ce ti-a facut, il dai in judecata pentru hartuire si molestie, iti cauti de lucru in alta parte si taie orice legatura cu el, asta nu e barbat, e monstru. tatal meu adevarat asa ii facea mamei, si pana la urma nu a mai rezistat, nu poti duce viata asta.important e sa ai curaj
Mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! fii sigura de un castig frumos! bafta!
Incearca sa iti gasesti un job fara sa stie el care sa fie destul de bine platit si angajeaza-te acolo. Daca te mai bate, du-te la politie si fa rost de ordin de restrictie.Cat cu locuinta, muta-te intr-o chirie pana apare altceva la inaintare. Din ce am inteles ca iti face inseamna ca nu ii pasa deloc de tine (cum te vezi cu el peste 5-10 ani?). Viata este o sumedenie de alegeri.mai dificile chiar cand ai un copil. Sper sa faci alegerea corecta. Mult noroc!