| GuitarFly a întrebat:

Buna dragilor...am nevoie de un sfat ca de aer.worried.Nu vreau sa ma laud, dar eu sunt foarte populara la scoala (nu-s pitzi)am o gramada de prieteni.Ma consider o fire prietenoasa(ma inteleg bine cu toata lumea). La inceputul vacantei m-am imprietenit cu un baiat care nu prea are prieteni. e mai mult cu studiul.Intr-o zi am iesit cu el, un prieten ne-a vazut si i-a spus "tocilar"
m-a durut inima cand am auzit asta, pentru ca eu chiar il plac(chiar daca suntem diferiti)m-am indragostit de el...Ieri am iesit in parc si ne-am sarutat, dar prietena mea cea mai buna ne-a vazut (ea nu stia), a venit la noi si ne-a felicitat ca suntem impreuna, dar parea ca nu se bucura. Voi credeti ca va accepta situatia?

Răspuns Câştigător
| тєqυιℓα a răspuns:

Te incurajez eulaughing

6 răspunsuri:
| PrinD a răspuns:

Buna, dupa intrebare imi dau seama ca esti o tanara, sfatul meu este sa iti asculti inima si nu prietenii, in timp vei observa ca si cel mai bun prieten daca are un interes si-l va urma fara sa-i pese de ceea ce se intampla cu tine, iar daca privestii spre viitor vei realiza ca: Nu cu prietenii ai sa locuiesti intr-o casa, nu cu ei ai vrea sa te trezesti in fiecare dimineata e.t.c Prietenilor le poti spune cum sta treaba si daca iti sunt prieteni il vor accepta in grupul vostru. In ziua de azi prieteni gasesti peste tot, dar un baiat cum ai spus tu ca este... nu prea gasesti pe toate drumurile. Nu uita ca si noi suntem prieteni tai si noi il aceeptam happy Succes!

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Prietena ca ea,sa te incurajeze rar gasesti. Daca iti este cu adevarat prietena va accepta orice, doar ca tu sa fii fericita.Ar trebui sa vb cu ea,sa o intrebi ce parerea are ea despre acel baiat,si zii sa iti spuna adevarul chiar daca va durea:p. Poate ca acum nu il place fiindca ea il considera cum ii considera si ceilalti:p, dar poate, ca peste un timp sa isi schimbe parerea despre el. Sigur va accepta situatia. Papa:*

| Memories a răspuns:

Daca e o pretena adevarata cu siguranta va intelege dar daca e o prefacuta sigur va raspandi vestea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N'as putea spune nici ca s-o uiti pe prietena ta cea mai buna insa nu pot spune sa pui punct relatiei din aceasta cauza.happy Cea mai in masura pentru a decide ce face esti TU insa. daca ai nevoie de un sfat, o parere eu cred ca ar trebui sa o impaci cu situatia aceasta sa-i explici ca e important pentru tine si sa-i spui ce simti u in cel mai natural mod. fara minciuni apoi eventual ai putea vorbi si cu el happy daca zici ca e genul de baiat mai '''retras''' sa-i vorbesti deschis despre prietenii/prietenele tale si sa-i spui cat de minunat este sa iti petreci timpul alaturi de ei.big grin sper sa te fi ajutatt:X bafftaa :*

| suiram_1249 a răspuns:

Ascultati inima si fi pregatita pentru multe vorbe ca se scop in sc, la un momendat or sa acepte si prieteni tai situatia.iti urez mult succes in continuare...

| Andreea_7722 a răspuns:

Daca este prietena ta cea mai buna. Va accepta.