Si situatia mea este cam la fel numai ca la mine baiatul nu m-a bagat niciodata in seama. eu zic daca iti doresti sa fiti impreuna sa ii dai de inteles ca iti place de eu, cand trece pe langa tine sa ii zabesti etc. eu am incercat dar nu a mers nimic, incearca vezi ce iese, daca baiatul e timid dar vezi ca te baga in seama si ca da semne ca te-ar place atunci baga-l in seaama pe facebook... sper sa iti fie de ajutor
Mie, daca mi-ar cere o fata id-ul nu mi s-ar parea deloc deplasat, deci nu ai parea disperata. Vorbesti cu el, va cunoasteti mai bine si daca tu consideri ca va potriviti va urma cu siguranta si o relatie. P.S. Nu conteaza ce spun prietenele tale, poate spun asa si din invidie, asa ca fa ce crezi tu ca e mai bine. Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca vorbesti cu el...
Sa nu ai zici ca al iubesti pentru ca mai tarziu vei avea de suferit din cauza acestui anonim.
Probabil are mai multe feţe ale personalitatii si poate fi greu de inteles.Cam asa am cunoscut si eu un baiat, de altfel foarte plin de bun simt la prima vedere dar toata lumea spunea despre el ca e "ţăran" şi " Mircea prost e un pleonasm ". La Romana zicea ca o face de oaie, adica avea o personalitate duplicitara. Era si cam narcisist, devenise asa de cand se mutase cu un anumit Alex