| Ioana0000 a întrebat:

Bună, dragilor happy!
Am o mică problemă, în sensul că m-am îndrăgostit de un biat din liceu. Mi s-a părut drăguţ, am ajuns acasă, i-am dat câteva like-uri, iat peste ceva timp el mi-a lăsat câteva comentarii prin care îmi făcea complimente... Problema propriu-zisă nu este reprezentată neapărat de întrebarea "cum să-l fac să mă observe", ci de faptul căsunt complet derutată.
M-am cam săturat de tot felul de băiaţi care se cred "şmecheri" pentru simplul fapt ă fumează, consumă alcool şi umblă u 4 fete deodată oh go on. În el am văzut acea timiditate caracteristică uneori băieţilor de la ţară, acea doză de modestie, dar de când mi-a lăsat comentariile acelea care conţineau şi chestii de genu` "te pup love struck", mi-am schimbat puţin părerea... Toate prietenele îmi spun că nu văd ce mi-ar putea place la el, şi că e "ţărănoi", etc, dar totuşi mi-aş fi dorit să-l cunosc mai bine thinking Ciudat, îmi place, deşi nu-i genul meu, nici măcar eu nu ştiu ce-i cu mine laughing.
Oare, aş părea "disperată" dacă îi cei ID-ul thinking

Mulţumesc anticipat!

1 răspuns:
| lolisor a răspuns:

thinking ...pai din punctul meu de vedere thinking cred ca ar fi mai ok sa incerci sa te apropii de el pe la liceu..mai ales daca aveti si prieteni comuni si dupa aceea vei avea un pretext pe care sa l folosesti cand ii ceri id : il cunostiwinking. sa mi zici daca functioneaza