Problema ta este ca inca nu ai renuntat definitiv la primul tau prieten, in sufletul tau inca il mai iubesti, desi constiinta iti spune altceva.
Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata, si asa este, dar acum este momentul sa mergi mai departe si sa-ti dai tie si acestui baiat pe care il placi, o sansa.
Poti iubi in mai multe feluri si daca va fi sa te indragostesti de acest baiat cu siguranta nu va fi la fel ca prima data.
Ca sa fi sigura ca il placi, in primul rand nu-l respinge, lasa lucrurile sa mearga de la sine si cu timpul te vei convinge de ceeace vrei mai departe.
Si eu am un prieten care e mai mare cu 4 ani decat mine el are 19 eu am 15 si sunt impreuna de 3 ani cu el il iubesc foarte mult la fel cum el m iubeste pe mine daca vrei sa iti dai seama daca el placi ar trebui sa il faci pe el intai sa dovedeasca, ca te place apoi sunt sigura ca vei fi sigura ca il placi daca nu asta e dar la cum ai pus intrebarea sun sigura100% ca il placi la fel de mult cu le te place pe tine.