Buna!
Ceea ce ai tu se numeste anxietate, asta inseamna ca despartirea te-a afectat foarte tare.
Te-as sfatui ca in urmatoarele trei-sase luni sa nu mai iesi cu baieti si sa iei o pauza de la relatii.
Si sa iti dedici mai mult timp tie.Adica sa faci activitati care iti fac placere,sa investesti timp in hobbiurile tale preferate, sa iesi cu prietenele tale in oras.Ti-as mai recomanda sa faci activitati recreative cum ar fi cititul, vizionatul de seriale, documentare, sa iesi in natura si sa faci miscare in aer liber.Si tine legatura cu cineva drag tot timpul.
Sa nu iti para rau ca te-ai despartit de fostul tau iubit, poate a fost momentul potrivit sa scapi de o persoana care nu era potrivita pentru tine.
Cand treci printr-o despartire, nu alergi pe alte platfiorme sa discuti cu alti baieti, ci iti iei o puaza ca sa te vindeci, sa iesi singura sau cu prietenele tale la plaja, la joaca, la plimbare, la cumparaturi, oriunde, numai sa nu te incui in casa si nici sa intri pe forumuri ca sa discuti cu alti baieti.
Ai nevoie de cateva luni bune sa-ti revii!
Uita de "online" si platforme cu baieti si dating, uita de tot ce te-ar putea ranii sau adancii durerea deja existenta.
Intotdeauna se recomanda o pauza, dupa o despartire!
Nu ai ce sa ii faci. Toata lumea trece prin asa ceva. Am patit-o si eu. Mi-a luat mult sa imi revin, si cand era vorba de baieti, puteam sa jur in biserica cu mana pe biblie ca ajung la 70 de ani cu 40 de pisici. Am zis ca decat sa investesc timpul meu in altii, mai bine il investesc in mine. M-am apucat de diferite activitati, sport, citit, pregatit mancaruri mai complexe, invatat lucruri noi etc. Si poate suna ca o ocupare a timpului, doar ca sa nu ma mai gandesc la altele, dar m-am deconectat de cercul in care me aflam. Cel mai bun remediu este sa inveti sa te iubesti pe tine si sa te pui pe primul loc(nu in sens egoist) si dupa sa cauti pe cineva.
P. S. Pe Facebook dating dai de oameni super. Cunosc cazul meu si al colegei mele, amandoua am dat de "alesul" acolo?
Am uitat sa-ti clarific acesata fraza, scrisa de tine:
"Am mai discutat online pe diferite platforme de dating, baietii de acolo nu erau deloc seriosi."
Toata lumea stie (mai putin tu) ca online nu este pentru discutii si relatii serioase, ci numai pentru flirt, povesti siropoase si de amuzament, mistouri, povesti inventate samd.
Online putem sa fim ce vrem noi, total diferiti de ceea ce suntem in realitate, de aceea esti intotdeauna sfatuit sa nu-ti cauti relatii serioase online, fiindca pierzi timpul si nu le vei gasi ceea ce cauti.
Nu e neobisnuit. Rabdare. Timpul rezolva problemele de genul asta. Cat timp a trecut? Singuratatea poate fi alinata si fara un partener. Asta ar fi cheia. Dar trebuie sa faci pace cu tine insati.
Sa faci ce iti doresti sa faci ca si cum nu a existat aceasta poveste. Te plangi ca sunt neseriosi, pai cam asa sunt, asa ca nu sta dupa ei, tu sa-ti vezi de viata, scoala, hobbyuri, sa-ti planifici cariera, sa scapi de vreo temere, sa imbunatatesti ceva la tine, sa inveti o limba straina, sa faci vreun curs, orice crezi ca are potentialul de a te ajuta mai departe.
Inchisul in casa nu este benefic pentru sanatate, du-te pe la muzee, prin parcuri, la cumparaturi... mai intalneste-te cu prietenele.
Fata moșului, dacă tu crezi că sfatul meu e nefolositor, mă tem că o să ai cam mult de tras cu stările astea. Roagă-te să nu se agraveze!
Nu de alta, dar văd că ai simptomele cam de multișor.
Ce pot sa te sfătuiesc in afara sa îți dai voie sa te cunoști pe tine și să te iubești mai mult, viața nu sta în băieți, o dezamagire in dragoste nu trebuie sa te tina pe loc, pierzi ore când ai putea sa lucrezi la persoana ta și la ce te pasionează, iubirea bate la ușă cand vrea ea și aia e cea mai frumoasa că dacă o cauți se pierde farmecul, tu până atunci ai datoria să îți trăiești viața, să înveți din experiențe și să te gândești la viitorul tau in 10 ani de acum