Daca te referi la sarcinile "clasice", da, de ce nu? La mancare chiar ma pricep foarte bine, la cumparaturi, spalat haine etc nu e greu, curatenia nu prea imi place dar o fac si pe aia, nu mai am de ales
Sarcini casnice?
Eu de ani buni spăl, gătesc și fac curat de unul singur, nu vad ce ar fi asa de ieșit din comun, nu as intra în relație doar sa-mi trimit partenera la cratiță și sclavie casnică.
Ba da.La mine partenerul mi-a preluat sarcinile în ultima vreme și se plânge mereu .Eu încă nu am avut ocazia.
Pentru mine e puțin cam dificilă întrebarea.
Pentru că nu am nici un fel de sarcini casnice.
Și nici ea.
Perfect! Te-ai gândit vreodată cum ar fi sa mergi și la lucru în ei?
Noi vrem sa facem un experiment propus de un coleg care se tot plânge ca ce bine o duce nevastă-sa care sta cu copiii acasă si a întrebat dacă suntem de acord sa vina ea in locul lui la lucru și el sa stea acasă cu copiii, eu cred că rezista vreo 3 /4 zile din orgoliu, e greu sa ai grija de 3 copiii mici doi au sase luni și cel mare 2 ani și ceva, mai ales ca el nu prea are de lucru pe aici find șofer
Tu ce crezi cât va rezista?
Pot ajunge la mai multe concluzi dar sincer nu am de gând sa scriu nici măcar una dintre ele pentru că e strict problema ta
Acum unde se poate normal ca nu ai pune o femeie sa sudeze sau sa toarne beton, etc.
Adica sa poarte el sarcina din pantecele meu? Nu ca nu m-as amuza sa il vad cum face fata greturilor sau caratului burtii de colo-colo, dar mi-e imposibil :-))
Fa schimb cu ea atunci ar fi o experienta noua pentru tine
Realmente nu cred in "sarcini". E 2023, pana la urma, modelele vechi sunt, well, invechite.
Dar in fine, care e scopul real al intrebarii tale? Evident e irealist ce propui
Bravo fratee barosaneee, luau exemplu băieți/bărbați!
De ce irealist? Am pus întrebarea pentru că am auzit multe cupluri care se cearta pe tema asta și părerea mea este ca un schimb de sarcini ar fi bine venit în cuplu pentru că asa va înțelege fiecare cum e sa fie în locul
partenerului și își vor aprecia mai mult parteneri!