Uite un alt lucru care ar trebui sa iti dea de gandit, daca vorbesti cu un om printr-un perete poti vedea ce fel de om e? Nu cred, asa ai facut si tu acum gandeste-te ca nu l-ai cunoscut deloc pe acel baiat si tu deja ai anumite sentimente pentru el cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa vorbesti cu el il chemi la o cafea, iesi cu el si ii spui cum vezi u lucurile si sunt sigur ca vei intelege dupa reactia lui ceea ce gandea. bafta multa
Eu cred ca el nu te'a placut cu adevarat. Daca te placea cu adevarat nu te lasa in pace si insista.Eu zic sa incerci sa vorbesti cu el de la = la = si sa il intrebi daca te'a placut si daca te mai place, si daca ar fi dispus sa o lase pe actuala prietena pentru tine.Sper ca ti'am fost de ajutorpapa
Hmmmm interesanta povestea. Deci parerea mea : la inceput ai procedat foarte bine ai fost indiferenta si l-ai vrajit fiindca asa sunt baieti cand nu pot sa aiba o fata. fix pe aia o vor.
Acum nu ai de unde sa stii daca te minte sau chiar era iubita lui.
Poate s-a cuplat cu alta sa iti faca tie in ciuda.
Incearca sa vb cu el si sa pari indiferenta asta il doare si va incerca sa iti castige atentia
Cand se va intoarce (daca se va intoarce) atunci incearca sa fi amabila cu el si sa flirtezi putin.
Si dupa aia totul vine de la sine
Multa bafta!
P. S si daca vezi ca nu vrea. sau ca te refuza lasa-l balta nu merita sa te ti dupa un baiat. sunt asa de multi :*
Sincera sa fiu nu cred ca e foarte interesat(sau cel putin asa da impresia)pentru ca el are deja prietena si 'flirteaza' si cu tine(asa am inteles din ce ai scris)! Eu una, daca as fi in locul tau as incerca sa raman totusi cu picioarele pe pamant pentru ca in primul rand este cuplat, pare superficial si nu as avea incredere in el! Nu as avea incredere in el pentru ca din moment ce el e impreuna cu cineva si totusi 'se da la tine' m-as putea astepta sa-mi faca si mie acelasi lucru in orice moment.Sa vada o 'tipa mai misto' sa ma minta si pe mine si pe ea, sa ma dezamageasca ca in final sa ne despartim. Poate atunci chiar era prietena lui ceea ce insemna ca nu ar trebui sa 'intervii tu'. Poate era el si se prefacea(asa cum zici tu) dar, daca a zis:"sunt gagik lui". inseamna ca nu vrea ceva serios? ca nu are curaj? ca e indecis? Eu cred ca da!
. Si Da! Cred ca va trebui sa devii indiferenta! Cu un viitor iubit trebuie mai intai sa te impretenesti, pentru a`i vedea adevarata fata! Sa vezi cum reactioneaza in anutime situatii pentru a nu vedea lucrurile astea cand veti fi impreuna si vei suferi mai mult.(cel putin asa cred eu). Totusi... daca tu chiar iti doresti sa afli m-ai multe si simti ca deja te`ai indragostit de el. vorbeste cu el.Pentru ca asta e singura solutie! Desi eu daca as fi in locul tau, as cam ramane indiferenta, pentru a nu ajunge sa regret dupa si sa sufar degeaba.
Oarecum, trebuie sa conteze si 'parerea inimii'. dar ai mare grija, sa ramai cu picioarele pe pamant, sa nu`ti faci iluzii daca nici macar tu nu esti sigura!(Ai timp de toate)
Multa bafta, si sper sa te descurii! Papa:*!
Ms pentru raspunsuri. Siii scuze daca am mai gresit la redactare dar am scris repede si plus nu vad greselile am scris destul de coerent mi asa mi se pare., Sincer am vazut unele intrebari scrise in asa fel incat trebuie sa le descifrezi nu sa le citesti si sa dai un raspuns.Asa ca...