Am trecut și eu prin chestii de genul. Daca poti sa împarți si capra si varza e bestial, daca in schimb nu, ea trebuie încet sa devina dependenta ca sa poata comenta in fata oricui daca ceva nu ii convine.Si eu am fost educată sa imi respect enorm părinții, mai ales pe mama si ii iau sfaturile in considerare.Dar si mama la randul ei încearcă să îmi respecte mie unele decizi ( ce meserie vreau sa imi aleg, cu cine vreau sa stau...) si atunci functioneaza treaba cum trebuie.
Dacă ești dependenta financiar atunci nu esti obligată să fi dependenta emoțional decat cat trebuie la varsta respectiva.Iar părinții trebuie sa conștientizeze că indiferent ce divergențe ar avea ei cu familia celuilalt nu poti sa ii distrugi viata copilului.
Trebuie să vorbești cu fiecare in parte si sa ii rogi sa pastreze distanță unul fata de altul daca nu se suporta si sa nu uite ca cu voi, cu copii nu au nimic.
25 de ani si inca trage la fusta lui 'mami'. Vai si amar. Nu esti tu de relatii mature, esti inca un copil.
"Desi simte sa intoarca spatele, ea este tinuta in loc de cresterea si devotamentul pe care il are fata de cei care au crescut-o"
Ce poetic... puteai spune direct ca inca ți-e frica sa faci doi pași fără sa fie mami in spate.Ai 25 de ani, nu 10.Si cică va lipsește un copil...probabil ăla ar fi mai independent ca tine.
Buna toate în viața se întâmplă cu un motiv nimic nu este întâmplător uneori este bine să faci ceea ce simți este foarte ușor de răspuns cand nu ești în situația lor!
nonono17 întreabă: