| iulia0514 a întrebat:

Bună dragilor!
Întrebarea mea este următoarea:
Ar trebui sa avem încredere totala în partener sau doar parțială?

59 răspunsuri:
| iulia0514 explică (pentru UnchiulRamiz):

În momentul în care decizi ca vrei sa ai o familie cu cineva trebuie să ai încredere în aceea persoana altfel nu va funtiona!

| iulia0514 explică (pentru Catrice):

Ști vorba aia? Mănânci un sac de sare cu cineva dar tot nu-l cunoști! Niciodată nu vom putea cunoaște pe deplin o anumită persoana!

| iulia0514 explică (pentru Drimmero):

Corect dar eu sunt de părere ca dacă nu aveam încredere în el nu-l luam de bărbat în cuplu e nevoie de încredere altfel nu se poate!

| iulia0514 explică (pentru Freya1):

Eu am încredere în mine și dacă ceva nu merge conform planului asta e merg mai departe din greșeli învățăm!

| iulia0514 explică (pentru anonim_4396):

Corect la început e doar parțial încrederea e greu de câștigat!

| iulia0514 explică (pentru carevaescu):

Din orice greșeală avem ceva de învățat dacă ma dezamăgește asta e nu e un capăt de lume!

| iulia0514 explică (pentru Dismally):

Eu am încredere totală pentru că altfel nu ma maritam cu el și nu făceam un copil sunt foarte sceptica de felul meu nu am încredere asa ușor în oamenii tocmai de aceea cred că am foarte puțini prietenii adevărați restul sunt doar cunoștințehappy

| iulia0514 explică (pentru Bula):

Da greșim dar e important sa și învățăm ceva din greșeli și sa știm sa ne asumăm greșeli pentru că orice greșeală poate fi îndreptată!

Repet am încredere deplina în partener nu ma maritam cu el dacă nu aveam încredere în el!

| iulia0514 explică (pentru Endy22):

Bine punctat!

| Freya1 a răspuns (pentru iulia0514):

E mai mult ca metafora.Cu toate nu de fiecare data poți sa o tot iei de la capăt pentru ca ai greșit, devine obositor.

Da sunt de religie ortodoxa deși nu merg la bisericahappy am încredere și in Dumnezeu deși de multe ori s-a zis ca sunt atee pentru că am anumite concepți în fine asta e cu totul alta mâncare de pestehappy Eu sunt de părere că în momentul când decizi că vrei să-ți trăiești viața alături de un om trebuie să ai încredere deplină în el!

| iulia0514 explică (pentru sadrian46):

Foarte frumos spus!

| iulia0514 explică (pentru Utilizatoare123):

In cuplu dacă ai retineri nu prea poți conviețui cu aceea persoana pentru că mereu o sa ai aceea incertitudine!

Pai e necesar pentru tine ca persoana să-ți dau un exemplu, copiii mici când învața sa meargă cad de mii de ori și tot se ridică și merg mai departe!

| Utilizatoare123 a răspuns (pentru iulia0514):

Poti. te gandesti pur si simplu ca la un moment dat e posibil ca acea persoana sa te tradeze ori sa aiba un moment de slabiciune. Ideea e sa intelegi ca oricui i se poate intampla, oricat de 'perfecta' pare relatia.

| Freya1 a răspuns (pentru iulia0514):

Da,sunt lucruri ce nu te rănesc asa tare.Cazutul în fund e o banalitate, în comparație repetatul acelorași greșeli ce îți pot schimba viata pentru totdeauna.
Poti sa încerci sa mergi cu mașina cu 300 la ora ca ai încredere în tine ca ești șofer bun, dar dintr-o defecțiune, neatenție, sau a altcuiva faci accident.
Poti sa ai încredere în tine ca data viitoare nu vei mai fi prostita de acea persoana ce te-a trădat, si sa ajungi a treci iar prin suferință.
Poti sa ai încredere în tine ca poți sa duci o anumita responsabilitate și de fapt sa nu fie asa, și sa cedezi sau clachează atât de rău încât sa te sinucizi.

| carevaescu a răspuns (pentru iulia0514):

Imi place atitudinea ta. Tine-o tot asa!

Dar care a fost scopul intrebarii?

| iulia0514 explică (pentru carevaescu):

A pus zilele trecute cineva o întrebare și ia-m răspuns și ea a zis ca încrederea trebuie oferita doar cate putin la fel ca dragostea nu am avut timp sa ii răspund si după nu am mai găsit întrebarea sa ii pot răspunde și de aceea am zis sa aflu și părerea altor persoane!

Asta deja e prostie nu încrederehappy scuze dar dacă tu ști ca ai greșit trebuie să încerci să nu mai repeți aceeași greșeală la infinit dacă un om face asta înseamnă că nu știe sa învețe din propriile greșeli!

| iulia0514 explică (pentru Utilizatoare123):

Da sunt conștientă de asta și dacă e sa se termine asta e ce nu mai sunt alții bărbațiwinking

| Dismally a răspuns (pentru iulia0514):

Asa sunt si eu icrederea o vor capata doar persoaele care imi demonstreaza ca o merita happy

| iulia0514 explică (pentru Dismally):

Asa e corect, nu poți avea încredere în oricine! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iulia0514):

Nici eu nu merg la Biserică, decât foarte rar, din lene happy

Dar chiar deplină, deplină? happy Nici măcar un 1% nu-ți lași o marjă de îndoială? happy Dar oricum sună dulce foc happy să ai încredere deplină în soțul tău înseamnă că și simți că poți avea încredere îl el, dar înseamnă și că nu ești egoistă, altfel din ego ți-ai fi lăsat un gram de îndoială happy Că să nu te rănească mult cândva. Deci tu pui tot la bătaie fără să-ți pese că vei fi rănită. happy

Spre exemplu și eu visez la iubirea perfectă și căsnicia perfectă, pe care nu au avut-o niciodată ai mei happy dar la ce vremuri trăim sincer și la cât de sensibilă mă știu, din ego nu-i voi acorda niciodată încrederea deplină, ca să nu mă ucidă. laughing))))

Nu am nici o îndoială dacă aveam ceea mai mica urma de îndoială nu mă măritam cu el happy! Căsnicie perfectă nu există la fel cum nu exista părinții perfecți oricât ai încerca nu poți atinge perfecțiuneahappy

| Drimmero a răspuns (pentru iulia0514):

E nevoie de incredere dar nici sa crezi orbeste in persoana aia indiferent de cine vorbim.

| iulia0514 explică (pentru Drimmero):

Vezi asta e frumos la noi oamenii ca avem idei și concepți diferite! happy

| CleanHeart a răspuns:

In noi.

| AdioTPU a răspuns:

Parțială. Oricine ne poate trăda.