În momentul în care decizi ca vrei sa ai o familie cu cineva trebuie să ai încredere în aceea persoana altfel nu va funtiona!
Corect la început e doar parțial încrederea e greu de câștigat!
Din orice greșeală avem ceva de învățat dacă ma dezamăgește asta e nu e un capăt de lume!
Repet am încredere deplina în partener nu ma maritam cu el dacă nu aveam încredere în el!
Da sunt de religie ortodoxa deși nu merg la biserica am încredere și in Dumnezeu deși de multe ori s-a zis ca sunt atee pentru că am anumite concepți în fine asta e cu totul alta mâncare de peste Eu sunt de părere că în momentul când decizi că vrei să-ți trăiești viața alături de un om trebuie să ai încredere deplină în el!
In cuplu dacă ai retineri nu prea poți conviețui cu aceea persoana pentru că mereu o sa ai aceea incertitudine!
Poti. te gandesti pur si simplu ca la un moment dat e posibil ca acea persoana sa te tradeze ori sa aiba un moment de slabiciune. Ideea e sa intelegi ca oricui i se poate intampla, oricat de 'perfecta' pare relatia.
Da,sunt lucruri ce nu te rănesc asa tare.Cazutul în fund e o banalitate, în comparație repetatul acelorași greșeli ce îți pot schimba viata pentru totdeauna.
Poti sa încerci sa mergi cu mașina cu 300 la ora ca ai încredere în tine ca ești șofer bun, dar dintr-o defecțiune, neatenție, sau a altcuiva faci accident.
Poti sa ai încredere în tine ca data viitoare nu vei mai fi prostita de acea persoana ce te-a trădat, si sa ajungi a treci iar prin suferință.
Poti sa ai încredere în tine ca poți sa duci o anumita responsabilitate și de fapt sa nu fie asa, și sa cedezi sau clachează atât de rău încât sa te sinucizi.
Imi place atitudinea ta. Tine-o tot asa!
Dar care a fost scopul intrebarii?
A pus zilele trecute cineva o întrebare și ia-m răspuns și ea a zis ca încrederea trebuie oferita doar cate putin la fel ca dragostea nu am avut timp sa ii răspund si după nu am mai găsit întrebarea sa ii pot răspunde și de aceea am zis sa aflu și părerea altor persoane!
Da sunt conștientă de asta și dacă e sa se termine asta e ce nu mai sunt alții bărbați
Nici eu nu merg la Biserică, decât foarte rar, din lene
Dar chiar deplină, deplină? Nici măcar un 1% nu-ți lași o marjă de îndoială? Dar oricum sună dulce foc să ai încredere deplină în soțul tău înseamnă că și simți că poți avea încredere îl el, dar înseamnă și că nu ești egoistă, altfel din ego ți-ai fi lăsat un gram de îndoială Că să nu te rănească mult cândva. Deci tu pui tot la bătaie fără să-ți pese că vei fi rănită.
Spre exemplu și eu visez la iubirea perfectă și căsnicia perfectă, pe care nu au avut-o niciodată ai mei dar la ce vremuri trăim sincer și la cât de sensibilă mă știu, din ego nu-i voi acorda niciodată încrederea deplină, ca să nu mă ucidă. ))))
Nu am nici o îndoială dacă aveam ceea mai mica urma de îndoială nu mă măritam cu el ! Căsnicie perfectă nu există la fel cum nu exista părinții perfecți oricât ai încerca nu poți atinge perfecțiunea