| Sinceritate a întrebat:

Buna dragilor,mi-as dori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu aceasta nelamurire a mea,actualul meu prieten inainte de a fi cu mine a suferit foarte mult din cauza unei fete si desi el spune ca nu o mai suporta cand ea ii trimite mesaje el raspunde iar eu intr-o zi l-am pus sa aleaga ori nu mai vb cu ea,ori vb si eu cu fostul si nu a vrut sa aleaga spunandu-mi "nu ai de ce sa fi geloasa, oricum nu o suport si plus ca ea e mai geloasa ca tine", ce sa inteleg eu?

7 răspunsuri:
| DiazAndreea a răspuns:

Zii sa iti arate mesajele

| Allissandra a răspuns:

Ma recunosc in descrierea ta. Si eu care credeam ca sunt singura... Ei bine, draga mea nu ai altceva de facut decat sa il crezi pe cuvant, asta daca vrei sa ai in continuare o relatie cu el. Din cand in cand mai zi-i si tu ca fostul tau te-a bagat in seama si ti-a facut propuneri indecente. E bine sa il faci si tu gelos din cand in cand. Asa ii mai amintesti ca mai exista persoane care te vor si ca ar face bine sa te aprecieze mai mult. Cat priveste partea cu fosta, ei bine eu o tratez cu o indiferenta rece. Trebuie sa intelegi ca nu concurezi cu ea pentru iubirea lui. El e cu tine, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Ea face parte din trecutul lui si acolo ar face bine sa ramana.

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

De ce nu vă rezolvaţi singuri problemele, vorbeşte cu mama ta, sau cu prietenele tale. Încearcă să disdiscuţi cu fosta lui iubită. Să încerci să îl şantajezi cu ceva, să faci ceva, oricum.

| DenisaMetal a răspuns:

Ar trebuie sa iei masuri pentru ca poate pe viitor ar putea suferi.

| pisoias a răspuns:

Inseamna ca se joaca cu amandoua. Daca n-o mai suporta de ce ii raspunde la sms.

| Dariusuu a răspuns:

Eu cred ca e nehotarat.

Da-i o saptamana pauza sa vezi ce decizie ea. Sti cum e, nu poate imparti si capra si varza.

Daca nu e hotarat, uita-l. Tu meriti ceva mai bun. De ce sa fiti doua persoane nefericite?

Ia atitudine.

Ai grija.

| IloveME a răspuns:

Nu te iubeste!
Vrea doar s-o faca geloasa pe cealalta de aceia ii raspunde mereu la mesaje!