Ma recunosc in descrierea ta. Si eu care credeam ca sunt singura... Ei bine, draga mea nu ai altceva de facut decat sa il crezi pe cuvant, asta daca vrei sa ai in continuare o relatie cu el. Din cand in cand mai zi-i si tu ca fostul tau te-a bagat in seama si ti-a facut propuneri indecente. E bine sa il faci si tu gelos din cand in cand. Asa ii mai amintesti ca mai exista persoane care te vor si ca ar face bine sa te aprecieze mai mult. Cat priveste partea cu fosta, ei bine eu o tratez cu o indiferenta rece. Trebuie sa intelegi ca nu concurezi cu ea pentru iubirea lui. El e cu tine, deci nu ai de ce sa iti faci griji. Ea face parte din trecutul lui si acolo ar face bine sa ramana.
De ce nu vă rezolvaţi singuri problemele, vorbeşte cu mama ta, sau cu prietenele tale. Încearcă să disdiscuţi cu fosta lui iubită. Să încerci să îl şantajezi cu ceva, să faci ceva, oricum.
Inseamna ca se joaca cu amandoua. Daca n-o mai suporta de ce ii raspunde la sms.
Eu cred ca e nehotarat.
Da-i o saptamana pauza sa vezi ce decizie ea. Sti cum e, nu poate imparti si capra si varza.
Daca nu e hotarat, uita-l. Tu meriti ceva mai bun. De ce sa fiti doua persoane nefericite?
Ia atitudine.
Ai grija.
Nu te iubeste!
Vrea doar s-o faca geloasa pe cealalta de aceia ii raspunde mereu la mesaje!