anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna dragilor...
Trec printr-o perioada ciudata, mai exact ...am impresia ca sunt devalorizata in sensul ca nu sunt apreciata asa cum consider eu.
Consider ca ma comport frumos in societate, sunt o femeie prezentabila si urasc vulgaritatea si destul de modesta in sinea mea...
Intrebarea mea e:
-De ce altii ma vad ca pe o femeie usoara, unde gresesc ...sunt barbati care ma jignesc si m-au jignit urat, chiar foarte urat desi nu meritam numai nu m-au lovit.
M-au blestemat, mi-au injosit si tarât numele in societate.
Fostul sot mi-a luat copilul.Il vad la program...Toti barbatii ma vad ca pe o femeie periculoasa si c***a
Poate am imaginea unei femei greu de invins dar sunt praf pe interior.
De ce mi se intampla toate lucrurile astea?!
Pe oricine as cunoaste imi devine dusman de moarte mai devreme sau mai tarziu...ce se intampla?

35 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru Marius22222222222):

Copilu ramanea cu tata daca ea murea, dar nu asta e problema, problema e ca daca s-ar sinucide le-ar da satisfactie la prosti, iar fata de ea era un om slab.
Un om tare lupta si cu 100 de prosti, ii baga in aia ma-si de nu se vad.
Pai stiu femei care si bat barbatii, le da cu cratita-n cap daca-s nesimtiti, bataioase si tupeiste de nu se poate, nu se lasa.

| Mosotti a răspuns (pentru Ana407):

Si de unde iti aud ei povestea? Ca daca e un necunoscut care nu-ti stie familie, de unde stie povestea?
Asta e gandirea fraierilor.

Stii ceva? De fapt nu ai dat de unu sa te placa mult, ca daca te place mult, orice ai face tot cu tine e si va fi.
Si daca ai fi facut ceva rau si stie, tot cu tine ar ramane.
Deci se intampla si ca nu ai dat de cineva sa te placa.
Arati bine?

| Mosotti a răspuns (pentru greece12):

Nu e, nu a dat de un barbat sa o placa mult, aici e cheia, ca daca dadea, ala statea cu ea orice ar fi fost, cate femei nu-s parsive, pe interes si barbatii stau la picioarele lor pentru ca le plac f mult, si fac ce vor ele chiar.
Si orice ar face ea, el ii gaseste scuze si tot cu ea sta.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca ar fi crva ce? Nu ar fi dat in cap, nu a furat, n-a facut ceva rau.
Sa zicem ca ar fi, nu vad problema.
Daca o plac si m-as inteleg bine cu ea, atata conteaza, atat timp cat pe mine nu ma deranjeaza si relatia merge, nu ma int ce face ea in rest la o adica, sau ce a facut.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ehem, patasti. Probabil ai ajuns la concluzia ca totul e perisabil, inclusiv relatiile interumane, si intr-un final toti sintem niste vampiri care mai devreme sau mai tirziu sugem tot din partener si mergem mai departe. Eventual mai si scuipam pe el/ea. E... e nasol. Am toata stima si respectul pentru femeile care se descurca singure, nu se pling, si mai ales nu fac compromisuri imbecile. Simte-te tu multumita de tine, asta e ceea ce conteaza cu adevarat.