Da, te iubeste, se cam grabeste cu,, relatia" pentru ca e timid sa vorbiti fata-n fata 1. te-a pupat pe obraz pentru ca simte ceva pentru tine. 2.Te-a intrebat cum iti place sa saruti pentru ca spera sa aiba o relatie cu tine, si te-a intrebat sa fie... stii tu,,, pregatit" 3. S-a uitat la tine cand vorbeai cu alt baiat pentru ca e gelos. 4. A spus ca te iubeste si punct pentru ca nu are cuvinte sa iti zica altcumva. 5.http://www.cumfacisa.ro/Cum-sa-stii-daca-un-barbat-sau-baiat-te-place De pe aceasta pagina o sa vezi ce vrei sa stii. Funda?
Scuza-ma,dar daca ai putea sa mai imi explici o data.Nu am inteles faza cu "te iubesc si punct". Cand ti-a spus asta? Daca ai putea scrie un pic mai detaliat si clar ca sa te pot ajuta ca nu am prea inteles fazele alea cu "nu am cuvinte","te iubesc si punct".
Pai a zis asa ca nu mai am cuvinte nu mai am ce sa spun doar te iubesc si punct..si cand l-am intrebat daca ma iubeste a zis nu a negat de ce? e mai timid din fire
Hmm..pai poate ii este frica sa recunoasca.Incearca sa nu il intrebi direct, doar invita-l pe la o inghetata, la un suc, mai vorbiti si poate prinde curaj.