Vorbesti foarte mult de relatia ta cu parintii ei plus ca o si compari.Nu are cum sa fie exact ca si ei chiar daca e fica lor.Tu cand ai luat-o ai luat-o pe ea asa cum a fost nu familia ei.
Daca nu mai poti cu ea foarte bine parasestieo nu zice nimeni nu dar nu iti mai face griji de parinti ca nu cu ei stateai.In fosta mea relatie parintii mei cat si fostul erau foarte atasati unii de altii si chiar ma excludeau oarecum pe mine doar el si ei aveau dreptate atunci cand eram impreuna toti iar eu spuneam sau faceam numai prosti.M-am simtit exclusa si si asa a fost o piatra grea la temelia construtiei noastre.
Spune le și lor ca ții la ei și ți ai dori ca din când în când sa mai vorbiți, ca ești atașat de ei dar ca din păcate cu fiica lor nu te mai înțelegi dacă ești hotărât sa te desparti de ea.
Stiu ca poate durea, dar nu-ti sacrifica viata de dragul parintilor ei. Nu fa asta.
Pune in primul rand fericirea si linistea cuplului si abia pe urma relatia cu parintii ei. Poti sa dai peate alta fata care sa te accepte cel putin la fel de bine.