anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,dupa apx. 5 ani de relatie am decis sa pun capat datorita nenumaratelor intelegeri cu prietena mea.Am tinut la ea dar in prezent ce ne mai leaga sunt parintii ei,care ma iubesc si vor suferi. Imi pare rau sa ii parasesc,insa nu exista nicio cale sa ma impac cu iubita,iar de dragul parintilor sai nu prea as sta,ea e total diferita fata de ei, iar macar de ar incerca sa se schimbe..Eu unul am obosit
Nu stiu ce sa fac

Ps: Pentru mine parintii ei sunt ca si parintii mei(ai mei s-au dus demult sad ) Stiu ca si ei vor renunta la mine daca ma despart de fii-sa

Helppppp

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Vorbesti foarte mult de relatia ta cu parintii ei plus ca o si compari.Nu are cum sa fie exact ca si ei chiar daca e fica lor.Tu cand ai luat-o ai luat-o pe ea asa cum a fost nu familia ei.
Daca nu mai poti cu ea foarte bine parasestieo nu zice nimeni nu dar nu iti mai face griji de parinti ca nu cu ei stateai.In fosta mea relatie parintii mei cat si fostul erau foarte atasati unii de altii si chiar ma excludeau oarecum pe mine doar el si ei aveau dreptate atunci cand eram impreuna toti iar eu spuneam sau faceam numai prosti.M-am simtit exclusa si si asa a fost o piatra grea la temelia construtiei noastre.

| Emma30555 a răspuns:

Spune le și lor ca ții la ei și ți ai dori ca din când în când sa mai vorbiți, ca ești atașat de ei dar ca din păcate cu fiica lor nu te mai înțelegi dacă ești hotărât sa te desparti de ea.

| AlexSalling a răspuns:

Stiu ca poate durea, dar nu-ti sacrifica viata de dragul parintilor ei. Nu fa asta.

| Mandreiv a răspuns:

Pune in primul rand fericirea si linistea cuplului si abia pe urma relatia cu parintii ei. Poti sa dai peate alta fata care sa te accepte cel putin la fel de bine.