De regulă atunci cand simti că si ea vrea.
Daca nu simti tu ca baiat, din lipsa de experienta, este alta treaba.
Depinde de varstele voastre, de ce-si doreste fiecare, de mentalitate, religie, dorinta samd.
Daca ai de terminat scoala, atunci amani sexul, ca-i riscant sa ramai gravida si se duce naibii toata educatia si viitorul tau profesional.
Daca fata doreste sa fie o mireasa "fecioara" in biserica, la propria-i nunta, apai se pune in asteptare sexul pana va casatorie si daca exista dragoste puternica si adevarata, atunci asteptarea nu-i chiar atat de grea.
Daca sunteti amandoi majori si nu aveti retineri religioase ori conceptii de moda veche, puteti deschide discutia despre sex dupa cateva luni de relatie.
Copii astia mici nu au rabdare, lor ili s epare mult si 1 saptamana de asteptare, de parca sexul se da gratuit la magazin si nu ai nevoie de sentimente sau responsabilitate, sa-l faci.
Evidnet ca intr-o saptamana nu ai cum sa fii atat de indragostita incat sa nu-ti pese cui te daruiesti, maia le sla fete, unde totul trece prin inima, fiindca la copii astia trece totul prin chiloti, ca au 50 de erectii pe zi si pentru ei este usor sa confunde dorinta sexuala cu dragostea.
E normal sa faceți când simțiți.Doar ca da, e ok sa fi și atent/a la ce îți iei și sa nu te arunci cu capul înainte.Deci măcar câteva luni.
Sunt mulți factori, în general vine de la sine. Unii o fac într-o săptămână, alții după câteva luni. Am avut o prietenă cu care am făcut-o în prima zi, la date, am avut altă prietenă cu care am făcut-o după 3 luni, lăsând prejudecățile la o parte important este să vă simțiți bine și confortabil cu voi indiferent de timp.
Cum naiba sa faci sex dupa jumatate de an?
Parerea mea e ca dupa maxim o saptamana dupa ce ai cunoscut o fata mai bine poti trece la sex.Si daca exista chimie intre parteneri poate chiar si dupa trei zile sau la prima intalnire.
Depinde de fiecare, nu poți știi exact când îți vine dorința de a face.
Dar părerea mea, cel mai bine este măcar peste 3-4 luni, ca să cunoști mai bine persoana, sa știi ce e in capul ei.
Discuția o poți începe la fel, când simți nevoia sa ii spui liber ceea ce simți, până la urma, comunicarea e cheia în toate!