Cu CONSIMTAMANTUL si dorinta ambilor, se poate, chiar si mai devreme.
Evident, in conditiile legii.
Da, unii fac mult mai multe mai devreme.
Ai spus doar varsta ta nu si a partenerei.
Ea este fată si are 18 ani.
Este normal.
Se pare ca tie ti se pare anormal.
Grija mare si folositi cauciuc.
Scuze ce mi se pare anormal? Eu v am raspuns la intrebarea dvs in care ati cerut varsta partenerei, intrebarea nu era pusă de mine, cea care a pus intrebarea este o fată, nu este băiat, deci in acest caz intrebati o varsta partenerului., O seara frumoasa, numai bine.
El are 24 de ani
Scuze, nu tie trebuia sa-ti raspund.
Ok,e in regulă, sanatate multa
Asemenea.
Da,este normal
Am avut o relatie cu o fata si 2 saptamani eram in pat, aducandu-mi aminte totusi ca ele respecta piesa cream - fetelor sa nu cedati din prima seara
Nici asa nu este bine.Mult prea devreme.
Da-i papucii si nu te incurca cu acest barbat gelos, obsedat si manipulator, ca nu vei fii niciodata fericita!
Am vazut ce ai scris pe topicul precedent, asadar te sfatuiesc sa nu faci sex cu el, dimpotriva, sa scapi cat mai rapid, de un asemenea specimen, ca-ti complici viata inutil.
https://www.tpu.ro/......a-este-ca/
Ai dreptate, nu am citit celalalt topic, insa eu am zis la general de fapt, nu neaparat in relatia cu ala. Daca are 18 ani, nu e problema cu minoratul.
Trebuie sa se desparta de el, o sa modific raspunsul.
Si cum fac sa nu mai tin la el? sa nu îmi mai doresc să fiu cu el.
Iti folosesti creierul ca sa intelegi ca nu exista viitor fericit, alaturi de un asemenaa om!
Nu vad de ce ai fii dispaerata dupa un asemenea specimen, care a demostrat ca nu te iubeste, doar te foloseste ca sa obtina ce vrea, controlandu-te si manipulandu-te ca o sluga.
Spune-i verde in fata ca nu mai vrei sa fii cu el, ca nu-i nromal sa te trateze ca pe un gunoi, controlata, verificat cu microcipata pe telefon (bine ca nu ti l-a bagat in mana sau pe gat" dar este acelasi lucru. ESte simplu sa rupi o relatie!
Dar dupa jumătate de an de relatie?
6 luni e suficient să cunoști pe cineva și să devii intim într-o relație majora.
Desparte-te de ala posesiv, in cazul asta nu e normal sa se ajunga niciodata la sex si atingeri, iti va manca sufletul.
Dar asa la general zicand, ssexul poate fi facut oricand, doar ca ambii sa fie minori sau ambii majori.
Poate merge si la 14 ani, si la 16 si la 17, dar si 18-19, etc.
Doar sa fie protectie sa nu ramana femeia gravida, atata tot, in rest ssexul n-a ucis pe nimeni.
Buna!
De ce spui ca îmi va mânca sufletul daca am face dragoste? adica la ce te referi?
In celalalt topic ai zis ca te simti controlata, ca e posesiv, iti va manca el sufletu daca ramai cu el, la asta ma refeream.
Pai depinde breh de oamenii implicati, nu exista "normal" sau nu in cazuri de genul asta.
Nu înțeleg la ce te referi.
Vezi ce zice Eireann mai jos... nu exista reguli, nu exista "asa trebuie" in cazuri de-astea.
Normal ar fi sa te desparți de el. Cat mai poți. Cei care se poarta așa în stadiul asta al relației, adică după câteva luni, sunt cei care după un an folosesc pumnul pentru a comunica.
Nu cunosc trecutul ei, dar man, au 6 luni impreuna. Eu cred ca e ok sa evolueze asa relatiile. Sunt oameni, nu pocaiti.
Citeste intrebarea ei anteriora si te vei razgandi. Omul i-a pus tracker pe telefon si o suna daca-si opreste gps-ul.
E obsedat de ea, asta nu mai e dragoste, e obsesie, și nu cred că e un lucru bun pentru că o să ajungă sa o controleze, nu are încredere în el în primul rând, și nu cred că ar fi bine nici pentru ea să mai continue cu el, plus că e o diferență cam mare de vârstă. după părerea mea.
Pai si eu ce am zis?
Am o fosta relație care a durat un an jumătate si asa a fost, dupa m-a bătut de am ajuns si la poliție.
Păi și vrei sa o plătești iar?
In niciun caz cu idiotul din intrebarea anterioara, de care se pare ca nu te-ai despartit, desi e un lucru OBLIGATORIU sa o faci.
Stiu asta dar m-am atașat foarte mult de el si nu stiu cum sa îl las cât nu e prea târziu
Fiecare face cum simte, nu exista "normal" - unii fac asta la prima intalnire, altii dupa casatorie.
Dupa 18 ani nu am stat cu nimeni in relatie 6 luni fara sa fac sex, e foarte important sa fim compatibili si in privinta asta.
Da,nu stiu ce sa zic.Eu cfe ca ar trebui sa treacă minim jumătate de an pentru a întreține relații sexuale.
Ok, fiecare cu parerea lui. Dar sincer relatia cu un astfel de om nu are cum sa fie cu happy end asa ca probabil e mai bine sa nu faci nimic cu el si sa iti vezi de viata ta.
Am aproape 30 de ani si nu sunt curioasa sa-mi vad partenerul gol in mod deosebit decat cand facem sex...In rest, vreau sa traim decent si sa ne vedem de vietile noastre.
O relatie adevarata, serioasa, nu se bazeaza pe sex.
Sexul reprezinta pofte trupesti, hormoni si dorinta fata de partenerul tau dar sexul nu presupune perversiuni, tot felul de fantezii si activitati sexuale care nu iti fac placere sau incalca bunul simt si nici nu inseamna sa faci sex in fiecare zi sau la cheful partenerului tau.
Doar pentru ca ai 18 ani nu inseamna ca musai trebuie sa iti incepi viata sexuala...Viata sexuala o incepi cand simti ca iti doresti si ca poti avea incredere in partenerul respectiv cu, care vrei sa o faci.
Trebuie avuta mare grija si multa rabdare la inceput, mai ales la primul contact sexual care poate fi doar durere / frica si sa nu puteti continua activitatea din cauza aceasta. Si nu este o problema sau o rusine. Asta e realitatea.
Buna!
Multumesc pentru raspuns!
Ti-am trimis si o felicitare...Nu mi-ai raspuns dar sper ca ai vazut-o.
Bafta in viata.
Nu exista o regula. Faci lucrurile astea atunci cand esti confortabil cu partenerul, fie ca ai 17, 18 sau 20 ani. daca intrebi lucrurile astea inseamna ca esti pudic/a si nu esti pregatit/a sau nu ai partenerul corect pentru tine.
Eu la 18 ani nu as fi stat 6 luni cu cineva de care nu sunt atrasa sexual sau cu care nu sunt compatibila. E varsta la care hormonii fierb si ar trebui sa incepi sa experimentezi chestii.
Problema ta e alta, si anume faptul ca "iubitul" tau are 24 ani, o varsta prea mare pentru tine. Gaseste-ti pe unul de varsta ta si care e din oras cu tine.
E normal ca esti asa pudica din moment ce "iubitul" e un manipulator ratat, din alt oras, care agata fetite de 18 ani. El vrea doar sa faca sex cu tine dupa care sa iti dea papucii.
Bună!
Si mie mi se pare o diferență mare între noi, dar tin sa te anunt ca nu mai esti o fetiță la 18 ani. Fetita esti la 10-15 ani!
După se schimbă lucrurile!
Da, dar tu chiar daca te crezi "matura" esti impreuna cu un barbat care te urmareste prin gps si alte tampenii.
Esti micuta iar el te ia la misto. Nu fa greseala de a ramane cu el.
Dacă nu faci dragoste cu ea după 3 luni de relație. Îți irosești timp pe o relație care nu merge NICĂIERI
Ai grijă cu cine vorbești, un om nu poți să îl cunoști nici într o viață, nu te grăbi sa faci alegerea asta, stai și analizează-l, ce fel de om este, și nu contează timpul, după cât timp e normal sa începi să faci sex, mai important e să îți dai seama dacă e o persoană care chiar are grijă de tine, ii pasă de tine, nu te controlează, îți dă timpul și spațiul necesar să te gândești dacă vrei sa rămâi cu el, gândește te bine, nu te lăsa pradă emoțiilor, ai grijă de tine, și Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Buna!
Da asa este, dar strict legat de întrebarea mea, eu consider ca trebuie sa treacă acel timp!
Multumesc pentru raspuns! Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine!
In cazul tau ar fi corect sa nu o faci. O sa regreti. Omul ala e bolnav si ar trebui sa fugi mancand pamantul
Bună!
Problema este ca m-am atasat de el...
Buna!
Nu vreau sa trec peste bănuieli si sa trec la ce ai zis tu si nu sunt de acord sa te căsătorești si abia după sa faceți asta, deja e vorba de cum era odată în trecut. Lumea a mai evoluat, s-a morernizat dar tu ai rămas în trecut.
Mihai123211 întreabă:
qpDarkhot întreabă: