anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cam complicat. Tatal meu cred ca are o amanta pe internet(dovezi). Mama nu stie nimic. Ce as putea face? Tata sambata pleaca la Piatra Neam dupa cate am auzit vine si ea.Sa ma duc?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai peste 18 ani, discuta intai cu tatal tau. daca esti mai mica, nu te baga, fiindca nu ai discernamantul necesar sa-ti dai seama de adevar si risti sa faci numai rau. In nci un caz nu te duce. Singura posibilitate e sa discuti cu tatal tau ca intre doi oameni maturi (fara certuri, tipete, plasete, santaj, istericale).

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cel mai bine este să-ţi vezi de treaba ta, aşa cum te sfătuieşte şi PsihoSex.

| fabiola a răspuns:

In asemenea chestii copiii au cel mai mult de suferit, ei simt instabilitatea si fac orice sa fie bine.Deaceea este greu sa-ti spun nu te baga.Nu are rost sa te duci, dar o discutie cu tatal tau este binevenita!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu te baga! Nu ai nici caderea sa judeci, si nici nu poti stii ce, de ce si cum este! - poate nici nu este ce crezi tu, si poti face numai rau! Lasa-i pe cei mari sa-si rezolve ei problemele lor!
Daca vrei sa te bagi, inseamna ca ai ceva frustrari. mai bine incearca sa ti le clarifici, cerand ajutorul psihologului din scoala, sau al cuiva foarte matur, cumpatat si intelept!

Nici idee nu ai ce rau mare poti face! - iar apoi, cu plansul tau si regrete, nu se va putea face nimic!

| Zenithf a răspuns:

Du-te si urmareste-l un pic, apoi lamureste treburile fata in fata cu el. Adica tu nu trebuie sa-i spui nimic, asteapta sa-ti zica el tot ce are de zis. Sa speram ca nu este asa cum te temi tu. thinking

| mgtow a răspuns:

Tu vezi cu cine te simti mai in larg si acolo ramai.

| danielagoldica a răspuns:

Stai linistita! Ce crezi ca taica-tu o sa tina cont de tine daca chiar are o amanta!? Daca faci valuri afla maica-ta si iese un mare scandal iar taica-tu se va supara rau de tot pe tine.Mai bine stai in banca ta.

| BellsC a răspuns:

Chiar e complicat.
In locul tau eu m-as duce.Asa stiu sigur ce e intre ei.
Daca e adevarat imi pare rau pentru tine si mama tasad

| mihaela0205 a răspuns:

Ar trebui sa te duci, si sa vezi cum sta treaba. Daca e adevarat trebuie sa ii spui mamei tale...Nu ii convine nimanui dar e mai bine decat ca tatal tau sa isi bata joc de ea. Asa sunt aproximativ toti barbatii/baietii. Imi pare rau...sa ne spui si noua ce ati facut

| ronin33dan a răspuns:

Chiar daca ai dat funda userul "PsihoSex" are ce-a mai mare dreptate! Daca exista ceva si vei scoate la iveala treaba asta nu numai ca-ti vei face rau tie(vei ramane suspendata intre unul si altul) dar vei distruge si o casa, problema este ca este chiar familia TA! Succes!

| Godfather a răspuns:

Cam nasoala treaba straight face si alta solutie in afara de a te duce unde merge si el dar fara sa te vada bine inteles nu cred ca ai thinking si daca esti in stare il vei putea "spiona" sa spunem asa si iti vei da seama care e treaba big grin.