anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna e prima oara cand scriu pe acest site... dar am o mica problema si nu mai stiu ce sa cred.Sunt cu un baiat de aproape 3 ani mai cu cune mai cu rele au trecut si anii, il iubesc enorm de mult si cred ca si el ma iubeste(altfel cred ca s-ar fi despartit de mine...banuiesc). dar in ultimele 4 5 luni a avut momente in care s-a comportat putin aiurea nu am stiut ce sa mai cred si mi-am racit putin comportamentul fata de el, nu stiu daca am facut bine dar aveam senzatia ca nu ma mai iubeste, imi era frica sa vorbesc cu el ca sa nu creada ca vreau sa ne certam...Acum doua saptamani nu stiu ce s-a intamplat si mi-a dat un sms in care imi spunea "poate te-am suparat cu ceva dar tie nu iti maipasa de mine, te-ai saturat de mine... ce ti-am facut? adu-mi persoana care erai inapoi"... Oare am inteles eu gresit comportamentului lui de atunci ...de cateva zile nu mai stiu ce sa fac ...simt ca il pierd... Poate doar mi s-a parut mie ca se comporta ciudat? Oare e vina mea?

4 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Lipsa ta de comunicare a dus la mesajul care l-ai primit.Trebuia de acum 5 luni sa-l intrebi despre ce este vorba, si care a fost cauza la comportamentul lui.si se rezolvau toate de atunci.
Acum trebuie sa retraiti ultima perioadá si sa va reorganizati prioritatile.
El te iubeste, doar ti-a cerut sa fii cea care ai fost, cea care nu avea dubii despre relatie. cea care il iubea si se vedea.
Nu-i nimic pierdut, trebuie doar comunicare sincera din partea voastrá happy

| EUSIATIT a răspuns:

Nu stiu ce speri de la relatie. o fam?/ nu stiu ce virsta ai. Important sa ti pui ordine in ginduri sa va intilniti sa va spuneti tot ce va deranjeaza fiecare si daca crezi ca va merge ok daca nu. nu te mai amagi si nu lungi boala caci mai tirziu va fi mai greu sa renunti si vei cadea in depresie. ok succes

| rozalia25 a răspuns:

Http://www.scribd.com/......e-Pe-Venus citeste si afla mai multe!

| www a răspuns:

Nu e neaparat vina ta. Intalniti-va si vorbiti, explica-i ce te-a deranjat, si intreaba-l cu ce l-ai deranjat, daca nu va mai intelegeti, poate ar trebui sa va ganditi daca mai are rost sa continuati chiar daca va iubiti.