anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,e ziua tatalui meu big grin implineste 39 de ani si azi ma duc cu mama in oras sa-i cumparam ceva, dar nu stiu ce? ma gandeam eu sa-i iau un parfum si mai stiti voi ceva idei? Funda pentru cel mai bun raspuns si vot.

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

DeKoniec are dreptate : tine-l in brate, pupa-l, e tata. Cateva ore, fii copilasul lui micut.
Cat despre parfum..cati barbati se dau cu parfum? Depinde de barbat, sigur. Un aftershave e insa mai folositor, sau poti cumpara o camasa, tricou, o curea, un portofel, un ceas elegant. Toate astea sunt lucruri pe care barbatii le folosesc intens, dar cand vine vorba sa dea bani pe ele...of! happy

11 răspunsuri:
| DeKoniec a răspuns:

Perfect! Un parfum si petreceti timp cu el, in aceasta zi, cand est eziua lui... este cel mai frumos cadou sa te vada pe tine ca ii esti alaturi. happy

| EmaS a răspuns:

Poti sa ii cumperi un Set cadou barbati, Aparat de ras, un parfum bun sau solutie dupa ras, Nivea.

| alina_8632 a răspuns:

Buna1 eu cred ca cel mai frumos cadou ar fi un ceas din ala marfa si o sticla de whiscky... bafta :* si La Multi Ani! (din partea mea) sa fie sanatos si sa traiasca multi, multi ani asta ne dorim cu totii cred:*

| alexxandradaniela a răspuns:

Parfuml si un ceas de mana sunt perfecte happy funda?

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Un parfum nu este o alegere bună. E ca şi cum i-ai zice: "Ia de aci un parfum şi dă-te cu el că puţi!". Nu, aşa ceva în niciun caz!
Un ceas, un vin fain şi de calitate şi scump. Şi timpul petrecut cu el. Astea ar fi mult mai potrivite.

| AnnLy a răspuns:

Cumpărăi un ceas şi dăi un mic tablou cu toată familia, sigur îl va atinge la inimă.

| alexgaga123 a răspuns:

Petreceti timpul cu el si fai o felicitare FRUMOASA cu te iubesc! mult noroc

| hummmer a răspuns:

La mulţi ani tatălui tău. Petrecere frumoasă.

| tina28 a răspuns:

In nici un caz parfum... ia o camasa merge tot timpul, vezi ce ii place sa citeasca sau cu ce sa se imbrace.

| onasis1961 a răspuns:

Daca aveti masina, ia-i ceva acesorii pentru ea.Ca doar stii ca barbati iubesc femeile dar si mai mult iubesc masinile.La multi ani si din partea mea!

| anonimg a răspuns:

Nu iti scriu pentru funda, caci deja ai dat-o; si ma bucur ca iti scriu mai tarziu.
Daca vrei sa ajunga cu adevarat la suflet, cadoul sa fie cartea "Tragedia Veacurilor", pe care o gasesti aici: http://www.viatasisanatate.ro/tragedia-veacurilor-editie-de-lux
Cu adevarat este o carte pentru suflet. Cumpara-o chiar si dupa ce a trecut ziua lui.