Pfoah daca e si increzut dal dracu de destept, nu il lasa sa se joace cu tine, daca iti zice pe mess exista doua variante: ori e pre timid ceea ce nu cred daca o fost cu tine ar putea sa iti zica in fata ori facfe glume.Sau poate chiat te place nu stiu fi atenta in orice caz!
Ba el pun pariu ca ar putea sa o spuna si in fata
Pun pariu!
Si da...se poate juca.
Buna cred ca se joaca cu sentimentele tale asa o relatie din puntul meu de vedere nu are rost mai sunt si altii bafta
Buna Bella.Stiu cum e si eu am trecut prin asta...Majoritatea baietilor nu au curaj sa spuna unei fete ceva in fata ci doar pe mess.nu e tocmai corect sa se joace cu ea si sa se impace apoi sa se desparta cand are el chef. Dar problema e ca el inca mai tine la ea si nu suporta faptul ca ea e cu un alt baiat. Fata ar trebui sa il cunoasca cel mai bine pe baiat si sa stie ce fel de persoana e, si daca e o pers. sufletista si se intoarce la ea, si daca fata inca il iubeste si a incercat sa il uite cu ajutorul altui baiat, sfatul meu e ca s-ar putea impak, dar sa impuna cateva "mini-reguli" / dar daca baiatul o joaca pe fata cum vrea el si fata inca il mai iubeste si sufera dupa el, sfatul meu este ca fata sa incerce sa-l uite pe baiat, si sa puna mult suflet pentru altul care sa ii demonstreze ca chiar o iubeste... sper ca ai inteles ce am zis eu pe-aici. bye
Da, exista situatii de genu, asa s-a intamplat si cu prietena mea cea mai buna, baiatul o tot parasea si iar erau impreuna, pana la urma s-au despartit vreo 5 luni, si iar s0au impacat, si iar s-au certat. Astia sunt genu de oamenii care orice s-ar intampla, intr-un final raman mereu impreuna... pentru ca pur si simplu ceva ii leaga, si nu o sa fie linistiti toata viata lor, decat unul langa altul